Δημήτρης Σταρόβας: Μιλάει πρώτη φορά για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του! Τι συμβαίνει;

"Δεν θα ήθελα να είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα.."

Δημήτρης Σταρόβας: Μιλάει πρώτη φορά για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του! Τι συμβαίνει;

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για πρώτη φορά για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του. Τι απαντάει για αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του νέου “Your face sounds familiar” που βρέθηκε το Πρωινό.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε στα γυρίσματα του YFSF και εκεί ήταν και ο κριτής, ο οποίος ρωτήθηκε για πρώτη φορά για το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ εκείνου και της πρώην συζύγου του, καθώς όπως ανέφερε πρώην δημοσίευμα της Espresso το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

“Είναι προσωπική μου υπόθεση. Δεν αφορά κανέναν. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε, δεν θέλω να πω κάτι” σημείωσε χαρακτηριστικά στο Πρωινό Δημήτρης Σταρόβας. “Είναι ένα ανθρώπινο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά επειδή έγινε σε μένα. Έτυχε, τώρα, να είμαι γνωστός” είπε στο Πρωινό.

“Δεν θα ήθελα να είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα γιατί δεν νομίζω πως αφορούν τον κόσμο αυτά τα πράγματα, πρέπει να τα κρατάμε για εμάς. Δεν θέλω κάτι να πω, τίποτα” πρόσθεσε ο κριτής του YFSF.

"Και από πέρσι το ήθελα μα δεν το καταφέραμε γιατί μένει στη Θεσσαλονίκη, έχει το σχολίο της και δεν είναι τόσο εύκολο” κατέληξε αναφέρομενωμενος στην κόρη του.

Εντωμεταξύ η σύντροφος του είναι γυμνάστρια και κουκλάρα!

Δημήτρης Σταρόβας: Αγνώριστος με πολύ λιγότερα κιλά! Μοιάζε με άλλον άνδρα!

Μοιάζε με άλλον άνδρα ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια φωτογραφία που είναι αγνώριστος με πολύ λιγότερα κιλά πάνω του!

Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι πολύ αγαπητός από το κοινό για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και το φοβερό χιούμορ του!

Ο Δημήτρης Σταρόβας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και είναι μια εικόνα που δεν περιμέναμε να τη δούμε ποτέ!

Πρόκειται για μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εφηβεία του που είναι άλλος άνθρωπος. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με ξαδέλφη Τούλα στην εφηβεία...Για όσους δεν πιστεύουν ότι υπήρξα και αδύνατος!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση: