My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι!

Ποια μας χαιρέτησε;

My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι!

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks, αυτή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι μετά από απόφαση των τριών κριτών.

Ύστερα από τις εμφανίσεις και των έντεκα κοριτσιών, τις χαμηλότερες βαθμολογίες συγκέντρωσαν η Γεωργία Σιακαβάρα, η Τζώρτζια Παναγή και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Αυτή που αποχώρησε ωστόσο μετά από το υπέροχο ταξίδι στο κόκκινο χαλί ήταν η Γεωργία Σιακαβάρα, η οποία δεν ενθουσίασε, ούτε τους κριτές αλλά ούτε και τις συμπαίκτριές της με το μπλε της outfit.

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks Gala: Η Βάνα Μπάρμπα άνοιξε το στόμα της και πέταξε "γαλλικά"!

Η Βάνα Μπάρμπα άνοιξε το στόμα της και πέταξε "γαλλικά" στο αποψινό My Style Rocks Gala! Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό μιας και κανείς δεν περίμενε την αντίδρασή της.

Όλα αυτά έγιναν με αφορμή, την Κορίνα που παρουσίασε το κόνσεπτ της και βρέθηκε απέναντι από τους κριτές για να ακούσει τη γνώμη τους και να βαθμολογηθεί.

Τότε, ήταν που η Βάνα Μπάρμπα έκανε την κριτική της και της ξέφυγε κάτι, αφήνοντας όλους στο πλατό έκπληκτους.

 My Style Rocks Gala Μπάρμπα

Να σημειώσουμε και μια κόντρα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, που προκάλεσε "πανικό" .

My Style Rocks Gala: Η εμφάνιση της Βάνα Μπάρμπα "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Η εμφάνιση της Βάνα Μπάρμπα "έκλεψε" τις εντυπώσεις στο αποψινό My Style Rocks Gala! Με το που μπήκε, έκανε τους πάντες να γυρίσουν κεφάλια και να "κολλήσουν" πάνω της! Το φόρεμά της ήταν μοναδικό!

Το θέμα του σημερινού Gala είναι το “Red Carpet” και όλες οι κοπέλες είναι καταλλήλως προετοιμασμένες για να εντυπωσιάσουν και να διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο.

Αυτή ωστόσο που "μαγνήτισε" ήταν η Βάνα Μπάρμπα, που μίλησε και για τα δικά της Όσκαρ, καθώς η ίδια είχε παρευρεθεί στην 64η τελετή απονομής των Όσκαρ, όπου και τιμήθηκε με το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, για την ιταλική παραγωγή Μediterraneo.

My Style Rocks Gala Βάνα Μπάρμπα

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και καινούργια παίκτρια;