My Style Rocks: Spoiler - Ποια κοπέλα θα φύγει από το παιχνίδι;

Δεν το περιμένετε!

My Style Rocks: Spoiler - Ποια κοπέλα θα φύγει από το παιχνίδι;

Spoiler "φωτιά" έπεσε για το My Style Rocks και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Ποια κοπέλα θα φύγει από το παιχνίδι αυτή τη βδομάδα; Είμαστε σίγουροι πως δεν το περιμένετε, μιας και εμφανίζετε με αρκετές καλές στυλιστικές επιλογές.

Την αποκάλυψη έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως η ίδια θα φύγει λόγω κούρασης.

Μίλησε λέγοντας, "Αποχωρεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αποχώρησε στο Gala με την κανονική διαδικασία. Νομίζω ότι κουράστηκε από όλο αυτό κι επειδή συναντιούνται στα καμαρίνια και μιλάνε, δεν είναι η πρώτη φορά που τους ζήτησε να την ψηφίσουν για να φύγει".

Δείτε και τι είχε συμβεί μαζί της την προηγούμενη βδομάδα, που προκάλεσε αίσθηση!

My Style Rocks: "Έμεινε" η Κατερίνα Στικούδη με την ατάκα του Λάκη Γαβαλά!

"Έμεινε" η Κατερίνα Στικούδη με την ατάκα του Λάκη Γαβαλά στο πλατό του My Style Rocks! Δεν φαντάζεστε τι ήταν αυτό που της είπε και την άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ο σχεδιαστής μόδας δεν μπόρεσε να κρατηθεί!

Και αφορμή για αυτό ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας, που δήλωσε ότι εμφανίστηκε σήμερα στο στούντιο με τις πιτζάμες της.

Τότε ήταν που ο Λάκης Γαβαλάς δεν κρατήθηκε και της είπε χιουμοριστικά, «Να αλλάξεις μυαλά, όχι πιτζάμα», αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τα λόγια του.

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks: Αδιανόητο! Ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε και τραγούδησε Μαζωνάκη!

Το αδιανόητο έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μιας και ο Λάκης Γαβαλάς, λίγο πριν την κριτική του σηκώθηκε πάνω και τραγούδησε ένα τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη!

Με την Κορίνα Ανδραμιτίδου να έχει μόλις λάβει τη βαθμολογία της από τις συμπαίκτριές της και να κατευθύνεται προς τους κριτές, ο Λάκης Γαβαλάς πήρε απόφαση να σηκωθεί και να ερμηνεύσει... Μαζωνάκη!

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής τραγούδησε το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», ωστόσο αυτό που τον έκανε να σηκωθεί ήταν το λευκό καπέλο που είχε επιλέξει να φορέσει η Κορίνα!

Το look της ωστόσο του φάνηκε πολύ ωραίο!

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε χθες ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και την καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks Γαβαλάς