Αγνώριστη με πολύ σκούρο μακιγιάζ η Έλενα Τσαβαλιά - Φωτογραφία έξω από το καμαρίνι του Σεφερλή

Πώς σας φαίνεται; Το κραγιόν της θα γίνει trend!

Αγνώριστη με πολύ σκούρο μακιγιάζ η Έλενα Τσαβαλιά - Φωτογραφία έξω από το καμαρίνι του Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει ένα συγκλονιστικό πρόσωπο και είτε εμφανίζεται άβαφη είτε όχι πάντα τραβάει τα βλέμματα! Πρόσφατα όμως δημοσίευσε μια φωτογραφία έξω από το καμαρίνι του Μάρκου Σεφερλή και παρατηρήσαμε πως το μακιγιάζ την έκανε αγνώριστη αφού ήταν πολύ σκούρο με βάση τα δεδομένα της καθημερινότητάς της.

Ωστόσο, να τονίσουμε πως παραμένει άκρως γοητευτική είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, αφού το βλέμμα της είναι συγκλονιστικό.

Επίσης, το κραγιόν που φοράει ταιριάζει απίστευτα με τα μάτια της.

Ωστόσο, πρόσφατα έκανε μια εμφάνιση με μίνι που άναψε φωτιές.

Ποια είναι η γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά

Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1984, σε ηλικία 20 ετών, παίζοντας μαζί με την Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία "Μια Ρένα χωρίς φρένα". Από το 1986 μέχρι το 1989 ακολούθησε αρκετές βιντεοταινίες άλλοτε με πρωταγωνιστικούς και άλλοτε με μικρότερους ρόλους. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 είχε λάβει μέρος σε συνολικά 29 βιντεοταινίες.

Παράλληλα με την ρόλους της στον κινηματογράφο έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα τη σεζόν 1988-1989 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνική σειρά "Συνωμοσία" στην κρατική τηλεόραση παίζοντας μαζί με τους Γιώργο Τσιτσόπουλο, Τάσο Χαλκιά και Γιώργο Παρτσαλάκη. Ακολούθησαν οι συμμετοχές τις σε δύο επεισόδια της σειράς "Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης", ενώ την περίοδο 1990-1991 έπαιξε στην κωμική σειρά "Οι εργένηδες". Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την κωμική σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη "Οι Μικρομεσαίοι" τη σεζόν 1992-1993 που προβλήθηκε από το Mega Channel.

Τις σεζόν 1993-1995 συνεργάστηκε και πάλι με τον Γιάννη Δαλιανίδη στην σειρά "Η Καλή Πεθερά", με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Γιουλάκη. Ακολούθησε η συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου "Η Λάμψη" το 1995. Από το 1996 μέχρι το 1998 έπαιξε μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Απόστολο Γκλέτσο στην κωμική σειρά "Σοφία Ορθή". Το 2001 έλαβε μέρος σε μία ιστορία της αστυνομικής σειράς "Κόκκινος Κύκλος", ενώ τη σεζόν 2001-2002 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά "Η σειρήνα και ο μπάτσος". Από το 2002 μέχρι το 2006 έλαβε μέρος σε τρεις σατιρικές σειρές του Μάρκου Σεφερλή.

Τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε μαζί με τον σύζυγό της Μάρκου Σεφερλή την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel "MEGA με μία". Το 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV για την παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπής "Μεσημεριάτικα". Εξαιτίας κακής συνεργασίας με την παραγωγή της εκπομπής αποχώρησε μετά από δύο εβδομάδες συνεργασίας σε μόλις 8 επεισόδια της εκπομπής.