Κυριακή Κατσογρεσάκη: Τι φοράει κάτω από την αμπάγια στην Σαουδική Αραβία; «Φωτιά» η πρώην παίκτρια το My Style Rocks

Μίλησε αποκλειστικά στο YOU! Οι ανήθικες προτάσεις, το παιχνίδι και ο σύντροφος!

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Τι φοράει κάτω από την αμπάγια στην Σαουδική Αραβία; «Φωτιά» η πρώην παίκτρια το My Style Rocks

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks σε μια φωτογράφιση "φωτιά" αποκλειστικά και μόνο στο Youweekly.gr! Εκτός από αυτό, βέβαια, η Κυριακή Κατσογρεσάκη μιλάει για τα πάντα και αποκαλύπτει μάλιστα το τι φοράει κάτω από την αμπάγια στην Σαουδική Αραβία.

Δεκάδες ταξιδιωτικά χιλιόμετρα στον αέρα ως αεροσυνοδός στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας και δύο μάτια για τα οποία θα μπορούσαν να ξεσπάσουν πολλές κρητικές βεντέτες... Η Κυριακή Κατσογρεσάκη μιλάει στο YOU λίγο πριν πάρει τα «φτερά» της ως πιλότος και μας «ταξιδεύει» στο Ντουμπάι που έχει γίνει δεύτερο σπίτι της, στις μακροχρόνιες σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή της και στα παρασκήνια του «My Style Rocks» όπου δεν προτίθεται να γυρίσει ξανά, μετά την αποχώρησή της.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Μέχρι τα 25 της δεν είχε μπει σε αεροπλάνο, αλλά μέσα σε πέντε χρόνια έχει γυρίσει όλο τον κόσμο. Τώρα ετοιμάζεται να πάρει το τιμόνι στα χέρια της και να ανοίξει νέους ορίζοντες... Εμείς, πάντως, της ευχόμαστε καθαρούς ουρανούς και ξεκινάμε την κουβέντα από τη βάση και γενέτειρά της, την Κρήτη.

Κυριακή Κατσογρεσάκη περιοδικό you

Από τα παιδικά σου χρόνια στην Κρήτη τι έχεις να θυμάσαι;

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο και μέχρι τα 25 μου ζούσα στην Κρήτη. Μεγάλωσα σε ένα χωριό έξω από τη Σητεία, θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα με ένα βιβλίο στο χέρι -ήμουν μέχρι και σημαιοφόρος στο σχολείο- και να κάνω γυμναστική. Σπούδασα Φιλοσοφική στο Ρέθυμνο αλλά δεν δίδαξα ποτέ, είχα μια φίλη, τη Βιργινία, που με προέτρεψε να γίνω αεροσυνοδός. Μου περιέγραφε τη ζωή της μια μέρα στη Γερμανία, την άλλη στην Ελβετία και με συνέπαιρνε. Μερικούς μήνες αργότερα έκανα και εγώ αίτηση και με πήραν. Μετά τη Minoan air βρέθηκα στην Emirates, είχα στόχο να πάω στην εταιρεία αυτή και τον πέτυχα αμέσως... Δηλώσαμε συμμετοχή περίπου 700 κοπέλες, βοήθησε και η τύχη, ήμουν ανάμεσα στις 7 που πήραν.

Βεντέτες έχουν γίνει για χάρη σου;

Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι συγκλονιστικό... Μικροπράγματα και μικροτσακωμοί έχουν γίνει για πάρτη μου, αλλά τώρα πια προσπαθώ να το αποφεύγω. Δεν μου αρέσουν ούτε οι τσακωμοί ούτε και οι ίντριγκες (γέλια).

Και πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο «My Style Rocks» και η σχέση σου με τη μόδα;

Η πρώτη μου επαφή με τη μόδα έγινε τον περασμένο Νοέμβριο που πήρα μέρος στα Καλλιστεία της Miss Europe Continental. Στην αρχή όταν μου το πρότειναν ήμουν διστακτική, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν θα κλείσω πόρτες. Πέρασα από κάστινγκ και επιλέχτηκα ως Miss Europe Continental Greece 2019, εκπροσώπησα την Ελλάδα στην Ιταλία όπου έγιναν τα Καλλιστεία και ανάμεσα στις 175 κοπέλες αναδείχτηκα στις top 20. Ενώ επέστρεφα στο Ντουμπάι από την Ιταλία είδα το σποτ από το «My Style Rocks», δήλωσα συμμετοχή και μετά από μιάμιση μέρα με πήραν τηλέφωνο.

Σε έβλεπαν ανταγωνιστικά οι άλλες γυναίκες;

Ναι, συμβαίνει, βλέπουν την εξωτερική εμφάνιση και ακούν για τα προσόντα που έχω και η αλήθεια είναι ότι δεν θα με θαυμάσουν...

Από την Emirates πώς βρίσκεσαι αεροσυνοδός στα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας;

Έμεινα 2 χρόνια στο Ντουμπάι και μετά, όταν μου έγινε αυτή η πρόταση, παραιτήθηκα από την Emirates.

Η βασιλική οικογένεια έχει αυστηρό dress code και τρόπους συμπεριφοράς;

Κυριακή Κατσογρεσάκη my style rocks

Ναι, έχει, πρέπει να φοράμε φόρεμα κάτω από το γόνατο ή παντελόνι, ανάλογα με ποιον έχουμε στην πτήση, απαγορεύεται να φοράμε makeup όταν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πριγκίπισσα και τα μαλλιά θα τα αφήσουμε κάτω συγκεκριμένες φορές. Στη Σαουδική Αραβία είμαστε καλυμμένες από πάνω μέχρι κάτω γιατί πρέπει να σεβόμαστε τη θρησκεία τους.

Καταπιέζεσαι γι' αυτό;

Καθόλου, βρίσκω διάφορες ασχολίες για να σκοτώσω τον χρόνο μου, κάποια κορίτσια όμως δυσανασχετούν, όσο για το dress code εμένα με διευκολύνει να φοράω την αμπάγια, είναι η εύκολη λύση να τη βάζω από πάνω και από κάτω να φοράω ακόμα και τις πιτζάμες μου.

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε πάρα μα πάρα πολλά για την ζωή της στην Σαουδική Αραβία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ