Νέα Υόρκη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Θεσσαλονίκη ο Snik! Έκανε χαμό σε μαγαζί

Έχουμε βίντεο από μέσα!

Νέα Υόρκη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Θεσσαλονίκη ο Snik! Έκανε χαμό σε μαγαζί

Εκτός Αθηνών και εκτός Ελλάδας το ζευγάρι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό! Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και ο Snik δεν πάει πίσω αφού πήγε μέχρι την Θεσσαλονίκη να τραγουδήσει και προκάλεσε χαμό σε ολόκληρο το μαγαζί.

Είναι ένας από τους πιο hot - από όλες τις απόψεις - ράπερ της περιόδου και παθαίνουν φρενίτιδα όταν εμφανίζεται σε μαγαζί.

Όπως και την προηγούμενη φορά που είχε γίνει μακελειό σε γνωστό μπαρ στον Πειραιά, έτσι και τώρα έγινε χαμός σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης όπου τραγούδησε όλο το βράδυ.

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε βίντεο την ώρα που τραγουδούσε κι από πίσω του φαίνεται πλήθος κόσμου να παραμιλά στους στίχους του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Snik: Βίντεο ντοκουμέντο από μαγαζί που τραγουδάει! Έγινε πανικός και δεν ήταν μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Χαμός έγινε σε μαγαζί που βγήκε να τραγουδήσει ο Snik κι έχουμε το βίντεο ντοκουμέντο από μέσα! Μπορεί να μην ήταν μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά έγινε πανικός με την εμφάνισή του!

Έχει γίνει πολύ αγαπητός και γνωστός στο ευρύ κοινό και υπάρχουν θαυμαστές που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα! Πριν από λίγες ώρες ο Snik βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Ξάνθης και αποθεώθηκε!

Το βίντεο το ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media!

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες γνωστός μουσικός άδειασε εντελώς τον Snik! "Βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα" είπε!