O ΣΚΑΙ πετάει εκτός από τον Λιάγκα δυο άτομα - Ο ένας πάει ALPHA;

Ονόματα «βόμβα»!

O ΣΚΑΙ πετάει εκτός από τον Λιάγκα δυο άτομα - Ο ένας πάει ALPHA;

Όπως φαίνεται ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Μετά τα όσα σημειώθηκαν με το ΕΣΡ, ο ΣΚΑΙ σύμφωνα με το «Μεσημέρι yes» πετάει εκτός ακόμη δυο άτομα. Μάλιστα, ο ένας όπως λέει το ρεπορτάζ τους πάει στον ALPHA;

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν βρίσκει η ησυχία. Οι αλλαγές είναι πολλές και έχουν ξεκινήσει από την ομάδα. Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Κάλια Ελευθερίου αποχώρησε από το πάνελ και άμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης της.

Σύμφωνα τώρα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι yes» και της Νάνσυς Νικολαΐδου, που ακούστηκε πριν δυο ημέρες, o ΣΚΑΪ βγάζει από την εκπομπή την Ελένη Τσολάκη, αλλά και τον Δημήτρη Παπανώτα μιας και δεν κατάφερε να δέσουν με τον παρουσιαστή.

Το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής μάλιστα, αναφέρει πως ο Δημήτρης Παπανώτας έχει επικοινωνήσει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για να επιστρέψει στο Happy Day. Ωστόσο, ένα τέτοιο σενάριο μοιάζει απίθανο, καθώς ο παρουσιαστής δεν έφυγε με τις καλύτερες σχέσεις.

Ανατροπή μεγατόνων με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ

Μέσα από ένα αποκλειστικό στο Youweekly.gr σήμερα θα σας μεταφέρω όσα έμαθα πριν από λίγο - από έγκυρη πηγή μου - για τον Γιώργο Λιάγκα στον σταθμό του Φαλήρου, ΣΚΑΙ! Υπάρχει ανατροπή και θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και "μεγατόνων" με βάση τα όσα ήδη έχουν συμβεί.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με όσα έγιναν στην εκπομπή του παρουσιαστή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, και με τους συνεργάτες και ενεπλάκη το ΕΣΡ που τους έριξε βαριά καμπάνα, όλοι ήταν πεπεισμένοι πως ο παρουσιαστής δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ίδιο σταθμό. Αφού και τα projects του δεν πήγαιναν καλά ούτως ή άλλως σε θέμα ποσοστών τηλεθέασης, όλοι αυτοί που το έβλεπαν από έξω πίστευαν πως η συνεργασία αυτή θα λήξει άδοξα. Ωστόσο, εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω τι συμβαίνει μέσα στο κανάλι, γι αυτό είμαι σήμερα εδώ, στο Vanda's blog, να ξεκαθαρίσω την κατάσταση - μέχρι να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ποια η ανατροπή μεγατόνων για τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΚΑΙ

Λοιπόν, για να πάρω τα πράγματα από την αρχή!

Πρώτον, το παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα, το Guess my Age, που κόπηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού την θέση του πήρε το My Style Rocks, έχει κάποια υπολειπόμενα επεισόδια - γιατί είχαν υπογράψει για 100 - κι όσα έχουν μείνει στην άκρη θα προβληθούν την καλοκαιρινή σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Δεύτερον και... πιο σημαντικό! Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι γιατί έχει ακόμα έναν χρόνο που τον δεσμεύει με βάση τα όσα αποχώρησαν. Οπότε, μετά από όλα αυτά - μετά και τις αποχωρήσεις κάποιων σημαντικών συντελεστών της εκπομπής - τόσο εκείνος όσο και οι ιθύνοντες προσπαθούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος για το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα". Αν το καταφέρουν αυτό, λοιπόν, η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως και του χρόνου, αν όχι, ο παρουσιαστής θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project - που στο Youweekly.gr ήδη σας έχουμε αναφέρει ποιο θα είναι.

Όλα βρίσκονται στον αέρα μέχρι στιγμής, λοιπόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως από τον ΣΚΑΙ δεν θα φύγει, ακόμα, γιατί τον δεσμεύουν τα χαρτιά του και πέραν αυτού, εκείνοι που τον επέλεξαν να μπει στο κανάλι πιστεύουν πολύ σε αυτόν και τις δυνατότητες του και εντάξει... όλοι μπορούμε να έχουμε μια άτυχη στιγμή. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε!

Να σημειωθεί πριν φύγω πως πρόσφατα αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Κάλια Ελευθερίου, κάτι που εγώ σας είχα γράψει αρκετό καιρό πριν πως θα συμβεί οπότε βλέπετε... οι πηγές μου πέφτουν μέσα 100%!

Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν.

Μέχρι τότε σας φιλώ.