Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Συνεργάτης της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «σπάει» την σιωπή της - «Ο κόσμος συμπεριφέρθηκε βίαια»

Η εξομολόγηση για το ΑΠΘ

Συνεργάτης της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «σπάει» την σιωπή της - «Ο κόσμος συμπεριφέρθηκε βίαια»
News 16.02.2020 12:51

Την σιωπή της «έσπασε» συνεργάτης από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σε συνέντευξη της. «Ο κόσμος συμπεριφέρθηκε βίαια» είπε σε ερώτηση που της έγινε με το περιστατικό που σημειώθηκε πριν μερικούς μήνες με το ΑΠΘ.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Φέτος την βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και δεν δίστασε να μιλήσει για το περιστατικό με την φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ που έβαλε στο στόχαστρο την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Το καλοκαίρι έλαβα ένα μήνυμα από τον Γιώργο Λιάγκα, έναν άνθρωπο που θαυμάζω ως παρουσιαστή πολύ πριν έρθει στον ΑΝΤ1 και δουλέψουμε μαζί. Έχει έντονα χαρακτηριστικά και είναι από τους πολύ έξυπνους ανθρώπους στην τηλεόραση. Τον Ιούλιο και σε ανύποπτο χρόνο μου έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο μου έλεγε αν θα με ενδιέφερε να πήγαινα σε μια εκπομπή που θα έκανε. Μια εκπομπή παρέας, όπως χαρακτηριστικά μου έγραψε. Το μήνυμα είχε έναν δισταγμό. Παρ’ όλα αυτά, του απάντησα “ναι, γιατί όχι;”. Αφού τακτοποίησα ορισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δέχτηκα με χαρά την πρόταση του Γιώργου και ξεκινήσαμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη αρχικά για την συνεργασία της με τον παρουσιαστή.

Η πρεμιέρα έγινε στις 11/9 και μόλις δύο μήνες μετά παρουσιάστηκε ένα θέμα στην εκπομπή με το περιστατικό με τη φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Ένα θέμα που ο τρόπος με τον οποίο το αντιμετώπισε ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από παντού.

Δεν θέλω να το αναλύσω περαιτέρω το συγκεκριμένο περιστατικό, διότι έχω ως αρχή πως η συγνώμη “μπασταρδεύεται” όταν ξεκινούν οι δικαιολογίες και παύει να έχει αξία. Ο κόσμος αντέδρασε βίαια, αλλά και δίκαια. Εντυπωσιάστηκα, όμως, με το μένος ορισμένων ανθρώπων που δεν περίμενα να αντιδράσουν με αυτό τον τρόπο. Αυτό που με τρόμαξε ήταν η φαινομενικά σαρωτική ακύρωση όσων πραγμάτων είχα αποδείξει μέχρι τότε εξαιτίας αυτών των λίγων λεπτών. Αυτό ήταν κάτι που με συγκλόνισε, με τάραξε. Ως άνθρωπος έχω μάθει να είμαι πολύ δυνατή, σκληρή συχνά, κι όμως ύστερα από αυτό ανακάλυψα δυνάμεις και ανθεκτικότητα που δεν ήξερα ότι είχα. Θεωρούσα και θεωρώ πως συνέβη κάτι που δεν ταιριάζει με εμένα και αυτά που εγώ έχω στο μυαλό μου ως πορεία, αρχές και δείγματα γραφής για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Το μεγάλο ζήτημα ήταν στο δικό μου το μυαλό και πώς στέκομαι εγώ απέναντι μου και όχι στις εξωτερικές αντιδράσεις. Άλλωστε έχω μάθει να βασίζομαι σε μένα και για την αποδοχή αλλά και για την όποια τιμωρία.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες «έσκασε» η είδηση πως από την εκπομπή του ο ΣΚΑΙ πετάει ακόμη δυο άτομα.

Από εκείνη την ημέρα έχουν περάσει τρεις μήνες. Τι αντίκτυπο είχε τελικά το συγκεκριμένο περιστατικό στη δική σου επαγγελματική ζωή;

Έχω μια θεωρία ζωής και πολεμική τακτική σύμφωνα με την οποία όταν υπάρχει εμπόδιο ή μαύρο σημείο, το χρησιμοποιώ για να χτίσω, να διδαχτώ και να πάω παραπέρα. Να βγω σημαντικά λαβωμένη αν είναι το σωστό, αλλά πολύ πιο έμπειρη. Έτσι έχω λειτουργήσει στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Όταν έχασα ανθρώπους από κοντά μου, όταν έφυγα από σημαντικές επαγγελματικές θέσεις, όταν με πρόδωσαν συνεργάτες. Το συγκεκριμένο, λοιπόν, λάβωμα λειτούργησε ευεργετικά για μένα, με την έννοια του ότι έμαθα, να ‘ξερες πόσα! Και για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει χρειαστεί πολλές φορές να μάθω πράγματα μέσα από μια δύσκολη συνθήκη. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που τα πράγματα πήγαιναν εκεί που τα πήγαινα εγώ.

Ανατροπή μεγατόνων με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ

Μέσα από ένα αποκλειστικό στο Youweekly.gr σήμερα θα σας μεταφέρω όσα έμαθα πριν από λίγο - από έγκυρη πηγή μου - για τον Γιώργο Λιάγκα στον σταθμό του Φαλήρου, ΣΚΑΙ! Υπάρχει ανατροπή και θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και "μεγατόνων" με βάση τα όσα ήδη έχουν συμβεί.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με όσα έγιναν στην εκπομπή του παρουσιαστή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, και με τους συνεργάτες και ενεπλάκη το ΕΣΡ που τους έριξε βαριά καμπάνα, όλοι ήταν πεπεισμένοι πως ο παρουσιαστής δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ίδιο σταθμό. Αφού και τα projects του δεν πήγαιναν καλά ούτως ή άλλως σε θέμα ποσοστών τηλεθέασης, όλοι αυτοί που το έβλεπαν από έξω πίστευαν πως η συνεργασία αυτή θα λήξει άδοξα. Ωστόσο, εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω τι συμβαίνει μέσα στο κανάλι, γι αυτό είμαι σήμερα εδώ, στο Vanda's blog, να ξεκαθαρίσω την κατάσταση - μέχρι να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ποια η ανατροπή μεγατόνων για τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΚΑΙ

Λοιπόν, για να πάρω τα πράγματα από την αρχή!

Πρώτον, το παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα, το Guess my Age, που κόπηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού την θέση του πήρε το My Style Rocks, έχει κάποια υπολειπόμενα επεισόδια - γιατί είχαν υπογράψει για 100 - κι όσα έχουν μείνει στην άκρη θα προβληθούν την καλοκαιρινή σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Δεύτερον και... πιο σημαντικό! Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι γιατί έχει ακόμα έναν χρόνο που τον δεσμεύει με βάση τα όσα αποχώρησαν. Οπότε, μετά από όλα αυτά - μετά και τις αποχωρήσεις κάποιων σημαντικών συντελεστών της εκπομπής - τόσο εκείνος όσο και οι ιθύνοντες προσπαθούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος για το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα". Αν το καταφέρουν αυτό, λοιπόν, η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως και του χρόνου, αν όχι, ο παρουσιαστής θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project - που στο Youweekly.gr ήδη σας έχουμε αναφέρει ποιο θα είναι.

Όλα βρίσκονται στον αέρα μέχρι στιγμής, λοιπόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως από τον ΣΚΑΙ δεν θα φύγει, ακόμα, γιατί τον δεσμεύουν τα χαρτιά του και πέραν αυτού, εκείνοι που τον επέλεξαν να μπει στο κανάλι πιστεύουν πολύ σε αυτόν και τις δυνατότητες του και εντάξει... όλοι μπορούμε να έχουμε μια άτυχη στιγμή. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε!

Να σημειωθεί πριν φύγω πως πρόσφατα αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Κάλια Ελευθερίου, κάτι που εγώ σας είχα γράψει αρκετό καιρό πριν πως θα συμβεί οπότε βλέπετε... οι πηγές μου πέφτουν μέσα 100%!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας: Μόλις «έσκασε»! Με νέα γυναίκα στο πλευρό του ο παρουσιαστής! Δείτε το πρόσωπο της...

Γιώργος Λιάγκας: «Τραγωδία» μετά την αποχώρηση της Τρυφίδου! Τα νούμερα τηλεθέασης για «κηδεία» στον ΣΚΑΙ!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share