Η Πάολα με το στενό φόρεμα της «τρέλανε» του θαμώνες του κέντρου που εμφανίζεται - Έχει κορμί «λαμπάδα»

Άψογες αναλογίες

Η Πάολα με το στενό φόρεμα της «τρέλανε» του θαμώνες του κέντρου που εμφανίζεται - Έχει κορμί «λαμπάδα»

Κορμί «λαμπάδα» έχει η Πάολα και το αποδεικνύει καθημερινά με τις στιλιστικές της επιλογές. Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Νίκο Κουρκούλη, «τρέλανε» τους θαμώνες με το στενό μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η τραγουδίστρια πραγματοποιεί εκρηκτικές εμφανίσεις πάνω στην πίστα. Επιλέγει φούστες και φορέματα που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην showbiz και όχι άδικα.

Σε μια από τις εμφανίσεις της πάνω στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου θα τραγουδάνε για λίγες ακόμη ημέρες η Πάολα με τον Νίκο Κουρκούλη, φόρεσε ένα μίνι στενό μαύρο φόρεμα που μοίρασε «εγκεφαλικά» σε όσους πήγαν να την απολαύσουν.

Η τραγουδίστρια έχει άψογες αναλογίες και το απέδειξε, ενώ απίστευτη ομορφιά έχει και η κόρη της με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Πάολα μπουζούκια

Να πούμε πως η Πάολα έχει αγαπημένα μποτάκια που φοράει συνέχεια στην πίστα.

Πάολα: Το μπλε της φόρεμα ήταν πιο κοντό από ποτέ! Αποκάλυψε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της...

Το μπλε φόρεμα της Πάολα ήταν πιο κοντό από ποτέ! Αποκάλυψε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της που σίγουρα δεν το είχατε δει ούτε εσείς, αλλά ούτε και εμείς!

Η τραγουδίστρια, κάνει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη μαζί με το Νίκο Κουρκούλη και μάλιστα σαρώνουν!

Σχεδόν κάθε βράδυ, το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται είναι sold out και οι εμφανίσεις είναι σε διαδικασία να πάρουν παράταση! Πρόσφατα, η Πάολα βγήκε στην πίστα με μπλε φόρεμα όλο πούλιες και ήταν τόσο κοντό, που αποκαλύφθηκε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της... Το τατουάζ της αυτό, πολύ ψηλά στο πόδι, σίγουρα δεν το είχατε ξαναδεί μέχρι σήμερα!

Ιδού λοιπόν το σχετικό βίντεο από το Instagram:

Έχετε δει και τις σούπερ hot μπότες της;