Ακόμα στην εντατική ο Κώστας Βουτσάς - «Είναι σε καταστολή αλλά...»

Οι τελευταίες πληροφορίες στην υγεία του

Ακόμα στην εντατική ο Κώστας Βουτσάς -  «Είναι σε καταστολή αλλά...»

Στην εντατική βρίσκεται ακόμη ο Κώστας Βουτσάς για 11η ημέρα. Όπως ανέφερε η κόρη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων για την κατάσταση της υγείας του «Είναι ακόμα σε καταστολή αλλά αρχίζουν σιγά σιγά να την κόβουν»

Ο αγαπημένος ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από τις παλιές ελληνικές ταινίες δίνει την δική του μάχη για τη ζωή. Νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν», μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η Σάντρα Βουτσά, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τονίζοντας πως η χρήση συγκεκριμένου φαρμάκου έχει σταματήσει και η κατάσταση του βλέπει βελτίωση.

«Είναι σε μια αργή αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι ακόμα στην εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και αποσυνδέουν κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό το ότι είναι σε μια αργή αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι ακόμα σε καταστολή αλλά αρχίζουν σιγά σιγά να την κόβουν. Τον βλέπουμε αλλά λίγο γιατί είναι στην εντατική, δεν είναι σε κάποιο θάλαμο να μπορούμε να πάμε να κάτσουμε μαζί του» ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του ηθοποιού.

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Κώστα Βουτσά είχε «σκάσει» σαν έκτακτο. Εδώ και αρκετές ημέρες, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν» στην Εντατική, έχοντας λοίμωξη του αναπνευστικού και οι εξελίξεις έρχονται η μια μετά την άλλη.

Οι πιο πρόσφατες εκτιμήσεις για την υγεία του

Για ένατη ημέρα νοσηλεύεται στην εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, Ποια είναι τα τελευταία νέα για την υγεία του.

Οι γιατροί φαίνονται αισιόξοξοι για την πορεία της υγείας του γνωστού ηθοποιού που βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και εννέα ημέρες. Η υγεία του φαίνεται να σταθεροποιείται ενώ σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του ANt1 στο χθεσινό (15/2) δελτίο ειδήσεων, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένουν οι γιατροί ότι θα αρχίσει να συνέρχεται ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε για την περιπέτεια υγείας που περνά ο Κώστας Βουτσάς και συγκίνησε με τα λόγια του.