Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής: «Έκανα 27 ράμματα, με τάιζαν με ορό»

Η εξομολόγηση που σοκάρει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής: «Έκανα 27 ράμματα, με τάιζαν με ορό»

«Έκανα 27 ράμματα, με τάιζαν με ορό», αποκάλυψε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και με την εξομολόγηση που έκανε συγκλονίζει στον αέρα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και έκανε μια από καρδιάς εξομολόγηση.

Όπως, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο τραγουδιστής, στα 27 του χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει τα κάτω δόντια του και να του κοπεί η γλώσσα, στην οποία έχει κάνει 27 ράμματα.

«Και να ήθελα να σφυρίξω, δεν μπορώ. Όταν ήμουν 27 χρονών τράκαρα με ένα αυτοκίνητο και έκοψα τη γλώσσα μου. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Η γλώσσα μου έχει 27 ράμματα. Έκανα 33 μέρες να μιλήσω, με τάιζαν με ορό από το χέρι. Στο τρακάρισμα δάγκωσα τη γλώσσα μου κι έσπασα και τα κάτω δόντια. Και από τότε δεν μπορώ να σφυρίξω», αποκάλυψε ο Τάσος Μπουγάς.

Ο Τάσος Μπουγάς έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη και για την Ρούλα Κορομηλά. Θα πάθετε πλάκα με αυτό που του είχε ζητήσει η παρουσιάστρια για να βγει καλεσμένος στην εκπομπή της..

Ακόμη ένας Έλληνας τραγουδιστής συγκλονίζει με την αποκάλυψη του

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής με την αποκάλυψη του. «Κήδεψα τη μητέρα μου και μετά έπεσα σε κώμα», αποκάλυψε.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου τους σόκαρε όλους με την αποκάλυψη για την απώλεια της μητέρας του.

Ποια μνήμη σου έχει μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο;

Το χειρότερο ήταν να πεθάνει η μητέρα την ημέρα των Χριστουγέννων, την ώρα που τραγουδούσα. Πέθανε, πήγα στον Πειραιά, την κήδεψα, τραγούδησα και το ίδιο βράδυ… Μετά έπεσα σε κώμα, δεν το άντεξα, δεν είχα συναίσθηση του τι κάνω, κοιμόμουν δύο μέρες από την κούραση. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, τραγουδούσα και ο άνθρωπος που μου το είπε την ώρα εκείνη το έκανε φωναχτά. Ο κόσμος το πήρε χαμπάρι, εγώ άρχισα να κλαίω, αυτό ξεσήκωσε χειροκροτήματα, κάτι που δεν μου άρεσε, γιατί δεν συνάδει, την ώρα εκείνη είχα χάσει γονιό. Άντεξα γιατί ήμουν μικρός σε ηλικία, 20 χρονών.

τραγουδιστής κηδεία μητέρα