Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη για την Ρούλα Κορομηλά - «Για να με βγάλει στην εκπομπή της μου είπε να...»

«Έσπασε» την σιωπή του για πρώτη φορά

Αποκάλυψη για την Ρούλα Κορομηλά - «Για να με βγάλει στην εκπομπή της μου είπε να...»
News 20.02.2020 10:03
Από Youweekly Team

Για την Ρούλα Κορομηλά έκανε μια αποκάλυψη για πρώτη φορά Έλληνας τραγουδιστής. Πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» που προβάλλεται με επιτυχία στον ΑΝΤ1 και «έσπασε» την σιωπή του μετά από πολλά χρόνια. «Για να με βγάλει στην εκπομπή της μου είπε να βάψω τα μαλλιά μου», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου εκτός από το άγνωστο περιστατικό που είχε σημειωθεί ανάμεσα τους και ότι της έχει γράψει τραγούδι. Ποιος είναι ο τραγουδιστής που μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την πρώην παρουσιάστρια;

«Σε ένα τραγούδι μου αναφέρομαι στη Ρούλα Κορομηλά και είναι η πρώτη φορά που το λέω, που φανερώνω το όνομα. Και ψαχνόντουσαν τότε για το αν μιλάω για την Μενεγάκη ή την Κορομηλά. Κανενός δεν του έκοψε να πει ότι αφού μιλάω για κήπο, άρα το έχει πει για την Κορομηλά.

Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά. Ένας φίλος που την ήξερε καλά με πήγε τότε για να με βγάλει σε μια νυχτερινή εκπομπή που έκανε τότε στον ΑΝΤ1. Και μόλις με είδε, είπε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα για να με βγάλει στην εκπομπή. Εγώ είπα ότι δεν τα βάφω μαύρα. Μου το είπε εμένα η ίδια η Ρούλα και μάλιστα μπροστά στον φίλο μου που με είχε πάει εκεί. Το άκουσα από το στόμα της», αποκάλυψε ο Τάσος Μπουγάς.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες από την αποκάλυψη, η Ρούλα Κορομηλά είχε μια συνάντηση κορυφής όπως πληροφορηθήκαμε με καλό της φίλο και δυνατό όνομα στα ΜΜΕ. Ο σκοπός, ήταν επαγγελματικός κι έχουμε όλο το ρεπορτάζ.

Ποιος είναι ο Τάσος Μπουγάς, ο τραγουδιστής που της έχει γράψει τραγούδι;

Ο Τάσος Μπουγάς είναι λαϊκός τραγουδιστής. Έχει γεννηθεί στον Πύργο Ηλείας στις 27 Ιανουαρίου του 1953 και έχει δει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα. Ο πατέρας του είχε μπακάλικο και κτήματα στο οποίο τους βοηθούσε.

Ξεκίνησε τα τραγουδά μαζί με τον πατέρα του και τη μητέρα του από όταν ήταν παιδί σε εορτές συγγενών και φίλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά έγινε αγρότης! Επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του!

Ρούλα Κορομηλά: Θα γίνει trend του 2020 η σκιά που έβαλε στα μάτια της! Είναι ασημί και πάει σε όλες!

Share