Έπος! Ο Ζωϊδάκης έκανε την Ελένη κόκκινη από την ντροπή - Απίστευτο σκηνικό

Η ατάκα για τον Μάκη την άφησε «κάγκελο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπος! Ο Ζωϊδάκης έκανε την Ελένη κόκκινη από την ντροπή - Απίστευτο σκηνικό

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA TV βρέθηκε ο Νίκος Ζωϊδάκης, όπου τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια για το τηλεοπτικό κοινό της παρουσιάστριας. Μάλιστα, έπος ήταν όταν με ένα απίστευτο περιστατικό στο πλατό, την έκανε κόκκινη από τη ντροπή της.

Ο κρητικός λυράρης έκανε μια υπέροχη έναρξη μαζί με τους χορευτές και εντυπωσίασαν τους τηλεθεατές, αλλά και το πλατό της εκπομπής του ALPHA TV. Ο Νίκος Ζωϊδάκης, στις μαντινάδες του, συμπεριέλαβε και την παρουσιάστρια, αλλά και τον Μάκη Παντζόπουλο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επέτειο γάμου της παρουσιάστριας με τον σύζυγο της, την οποία γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, μόλις την άκουσε η Ελένη Μενεγάκη, έγινε κόκκινη από την ντροπή της και ξέσπασε σε γέλια.

«Από την Κρήτη έρχομαι για την επέτειο σου», είπε στην μαντινάδα του ο Νίκος Ζωϊδάκης για την παρουσιάστρια και τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη μαντινάδα για Μάκη

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. Την ημέρα της επετείου του γάμου τους, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί το τρυφερό γεγονός με μια φωτογραφία που συγκίνησε.

Πριν γίνει το απίστευτο σκηνικό η Ελένη έκανε ανατροπή με την εμφάνιση της στον αέρα της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση ακόμα και τις Απόκριες. Τι φόρεσε η παρουσιάστρια on air στον αέρα της εκπομπής της; Ακόμα και με αυτό που έβαλε είναι μια κούκλα.

Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι περισσότερες εκπομπές έχουν κάποιο γλέντι, ενώ οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες τους έχουν φορέσει τα αποκριάτικα τους και διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε πιο κομψά από ποτέ στον Alpha, με ένα λευκό πουκάμισο και μία μαύρη φούστα έως το γόνατο με σκίσιμο. Η ίδια δεν έβαλε κάποια στολή, ωστόσο φόρεσε μια μάσκα και συμπλήρωσε πάρα πολύ όμορφα το άψογο outfit της.

Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μην έβαλε κάποια στολή, η Κατερίνα Καινούργιου όμως ντύθηκε on air και δεν φαντάζεστε τι επέλεξε.

Δείτε την μάσκα που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη:

 Ελένη Μενεγάκη