Η Λασκαράκη και ο Σουλτάτος είναι «περίεργο ζευγάρι» - Τι τους πιάσαμε να κάνουν εκτός Ελλάδος;

Η αποκάλυψη με φωτογραφία στην δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λασκαράκη και ο Σουλτάτος είναι «περίεργο ζευγάρι» - Τι τους πιάσαμε να κάνουν εκτός Ελλάδος;

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι «περίεργο ζευγάρι» και το λέει η ίδια ηθοποιός! Τι τους πιάσαμε να κάνουν εκτός Ελλάδος κοντά στην Κοπεγχάγη; Η απάντηση με φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media!

Οι δυο τους, είναι για Σαββατοκύριακο στη Δανία και μάλιστα μαζί τους είναι και η Αθηνά Οικονομάκου με τον άντρα της.Τα ζευγάρια περιπλανώνται στην πόλη και εκτός από αξιοθέατα, βλέπουν και διάφορα.... άλλα! Σε μια στάση από την περιήγηση, η Βάσω Λασκαράκη τράβηξε φωτογραφία με τον Σουλτάτο της και σούφρωσε τα χείλη.

Στην λεζάντα έγραψε με χιούμορ (άλλωστε είναι γνωστό πως η ίδια έχει αρκετό) weird couple, δηλαδή «περίεργο ζευγάρι» στα Αγγλικά! Πάντως εμείς δεν συμφωνούμε, αφού τους θεωρούμε ένα από τα πλέον αγαπημένα της showbiz! Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Λασκαράκη  Σουλτάτος εκτός Ελλάδος

Και μιας και μιλάμε για το ταξίδι τους, δείτε τι συγκλονιστικό φόρεσε η Βάσω και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Το σύνολο που συγκλόνισε τους πάντες στον δρόμο!

Το κρεβάτι που έχει το ζευγάρι δεν είναι καθόλου περίεργο - Ό,τι πιο σικ έχει η Λασκαράκη και ο Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε με μια φωτογραφία τι κρεβάτι έχει με τον Σουλτάτο ! Μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι, είναι γκρι και υπέροχο και σίγουρα θα το ζηλέψετε και εσείς μόλις το δείτε. Η φωτογραφία μάλιστα, αναρτήθηκε στο Instagram της ηθοποιού.

Οι δυο τους, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε τους εμφάνιση ή φωτογραφία, αποτελούν αντικείμενο συζήτησης. Φυσικά, η πιο πρόσφατη που εντοπίσαμε, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Βάσω Λασκαράκη, έκατσε πάνω στο γκρι κρεβάτι που έχει με τον σύζυγό της, για τις ανάγκες διαφήμισης. Αν και η ίδια κρατούσε στα χέρια της γνωστό απορρυπαντικό, εμείς εστιάσαμε στο υπέροχο σπίτι της, το οποίο έχουμε δει ουκ ολίγες φορές. Να θυμίσουμε την μπεζ και ξύλινη κουζίνα της, είναι συγκλονιστική...

Η διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς της μαζί με τον Σουλτάτο, είναι ρομαντική και μίνιμαλ, και αν είστε και εσείς σε φάση που ανανεώνετε το σπίτι της, πάρτε μια ιδέα. Από εμάς το γούστο της βαθμολογείται με 10άρι! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πώς να διαλέξεις το σωστό κρεβάτι για το σπίτι σου, όπως η Λασκαράκη με τον Σουλτάτο

Ανθεκτικότητα πάνω απ’ όλα!

Νόμος: το κρεβάτι είναι το κυρίαρχο έπιπλο στις κρεβατοκάμαρες! Εκεί περνάμε πολύτιμο χρόνο ξεκούρασης και ηρεμίας, επομένως πρέπει να είναι μεγάλο και άνετο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Τα υλικά κατασκευής του πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά γι’ αυτό και θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε ένα γερό ξύλινο κρεβάτι υψηλής ποιότητας με μακροχρόνια αντοχή.

Το μέγεθος… μετράει!

Η πιο συνηθισμένη κατηγορία στην αγορά για το σπίτι είναι τα διπλά κρεβάτια. Βέβαια, πολλά ζευγάρια τα τελευταία προτιμούν και τα υπέρδιπλα κρεβάτια για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στον ύπνο. Όπως και να ‘χει, ορίστε με προσοχή, πριν από την αγορά, τις διαστάσεις που θέλετε ανάλογα της προσωπικές της απαιτήσεις και στη συνέχεια, συνοδέψτε το με το κατάλληλο αναπαυτικό στρώμα. Μην ξεχνάτε πως ο ξεκούραστος ύπνος έχει ευεργετικές συνέπειες στην σωματική και ψυχική της υγεία! Μπορείτε να επιλέξετε ένα σκληρό ή ένα έξτρα μαλακό στρώμα ανάλογα της ανάγκες του δικού της σώματος.

Αποθηκευτικός χώρος (θα με θυμηθείτε)!

Αυτή η συμβουλή είναι «χρυσός» για την επιλογή κρεβατιού: η δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου στο κάτω μέρος του λύνει μακροπρόθεσμα πολλά θέματα αποθήκευσης μέσα στο σπίτι. Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν ένα κρεβάτι που λειτουργεί σαν μπαούλο στη βάση του ούτως ώστε να μπορεί να χρησιμεύσει σαν αποθηκευτικός χώρος. Εξάλλου όσο μεγάλο και αν είναι ένα σπίτι, οι ανάγκες της οικογένειας για ντουλάπες και αποθηκευτικούς χώρους δεν είναι ποτέ αρκετές!

Το στυλ… επίσης μετράει!

Επειδή όπως είπαμε η κρεβατοκάμαρα δεν αλλάζει συχνά, φροντίστε τα κρεβάτια και τα έπιπλα που θα επιλέξετε να εναρμονίζονται πλήρως με το προσωπικό σας γούστο. Στην τελική, είναι ο πιο προσωπικός σας χώρος και αξίζει την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση! Τα στυλ που κυκλοφορούν ποικίλουν από το πολύ κλασικό σε πιο μοντέρνο vintage ή ρουστίκ για ρομαντική διάθεση!