Spoiler για το My style rocks - Η καταγωγή και όσα δεν ξέρεις για την νέα παίκτρια

Ποια είναι η καινούρια διαγωνιζόμενη που μπαίνει στο παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Spoiler για το My style rocks - Η καταγωγή και όσα δεν ξέρεις για την νέα παίκτρια

Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά για το «My style rocks» και μια νέα παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι. Μάλιστα, σας έχουμε spoiler. Ποια είναι η καταγωγή της και γενικά τι δεν ξέρουμε για την Αρετή Λις, την κοπέλα που μπαίνει με σκοπό να κερδίσει τον έπαθλο;

Σήμερα στις 17:05 στον ΣΚΑΙ, θα δούμε την 27χρονη Αρετή που κατάγεται από την Γερμανία να στέκεται μπροστά από συμπαίκτριες και κριτές για να σχολιαστεί. Μπορεί να σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, ωστόσο δεν ασχολήθηκε ποτέ, καθώς η μόδα την κέρδισε.

Στην Ελλάδα, αλλά και στην Γερμανία, εργάστηκε διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων, ενώ και στην Μύκονο στον τομέα των πωλήσεων. Έχει εργαστεί και ως μοντέλο, κάνοντας φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Μετά την διπλά αποχώρηση «βόμβα» της περασμένης Παρασκευής, όπου στο Gala είδαμε νεύρα, τσακωμούς και κλάματα, η Αρετή, έρχεται να φέρει ανατροπές.

Πριν την νέα παίκτρια που μπαίνει στο My style ricks η Κρίστεν «έσπασε» την σιωπή της για την αποχώρηση της

Το My Style Rocks Gala χτες τα είχε όλα μέσα και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η οικειοθελής αποχώρηση της Κρίστεν! Η πρώην παίκτρια "σπάει" της σιωπή της και αποκαλύπτει ποιος είναι ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η Κρίστεν μίλησε "ανοιχτά" για τα πάντα, και συγκεκριμένα για τον λόγο που αποφάσισε πως ήταν η ώρα να φύγει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Η αλήθεια είναι πως ήξερα από την αρχή, πηγαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι, ότι δεν είναι τόσο πολύ για μένα αυτός ο διαγωνισμός, αλλά θα ήταν μια ωραία πρόκληση και μία πλατφόρμα τεράστια για να μπορέσω να μιλήσω για την ηθική μόδα και τον βιγκανισμό.

Πήγα γνωρίζοντας ότι θα κάτσω όσο αντέξω και πραγματικά η σχέση μου με όλους εκεί μέσα ήταν τέλεια. Όντας youtuber μου αρέσει να έχω τον έλεγχο και στο μοντάζ και τον δημιουργικό έλεγχο σε αυτά που λέω. Δεν μπορούσα να ελέγχω εγώ τι θα βγει στον κόσμο. Εμένα μου έπεφτε λίγο βαρύ ψυχολογικά γιατί από τα δέκα πράγματα που έλεγα, στο μοντάζ μετά έμεναν τα δύο, που είναι πολύ λογικό.

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς είδατε χτες που βγήκαν τα μαχαίρια; Η Τόνια και η Νέλλυ εκτός εαυτού

Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν όταν έγινε όλος αυτός ο διάλογος με τον κύριο Κουδουνάρη για το fast fashion και ότι εγώ δεν κάνω ηθική μόδα, αυτό ήταν κάτι που με πείραξε πάρα πολύ. Αλλά ελπίζω να έγινε κατανοητό και στον κόσμο που έβλεπε ότι όντως υποστηρίζω αυτό που πιστεύω και δεν πήγα ποτέ σε αυτό το παιχνίδι για να θυσιάσω τις αξίες μου και δεν τις θυσίασα και ποτέ».