Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια έχει θέα στο «πιάτο» - Μείναμε με την βεράντα

Βλέπει όλη την Αθήνα

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια έχει θέα στο «πιάτο» - Μείναμε με την βεράντα

Είδαμε το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και έχει θέα στο «πιάτο», όπως λέει και η έκφραση. Μείναμε με την βεράντα που φαίνεται σε πρόσφατη φωτογραφία της στo Instagram και αν την δείτε θα μείνετε σίγουρα και εσείς. Εκτός των άλλων είναι και τεράστια.

Η ηθοποιός, ανέβασε χτες μια φωτογραφία με τον καλό της φίλο, Γιώργο Αλευρά, με τον οποίο φαίνεται να είναι καθισμένη ίσως στον πιο εντυπωσιακό χώρο στο σπίτι της. Η ίδια, μένει εκεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μιας και το παλιό της σπίτι το έχει μετατρέψει σε κάτι... άλλο (δείτε εδώ τι, το έχουμε γράψει).

Έτσι λοιπόν εμείς είδαμε το σχετικό post και απλά μείναμε να κοιτάμε την υπέροχη θέα που έχει η Ζέτα Μακρυπούλια στο σπίτι της. Μην μας πείτε ότι και εσείς δεν ζηλέψατε; Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και το σπίτι που μεγάλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια; Έχει επίσης υπέροχη θέα

Δείτε το βίντεο μέσα από το σπίτι που μεγάλωσε όταν ήταν παιδί η Ζέτα Μακρυπούλια! Το πατρικό της, εκεί έμενε με τους γονείς της...

Στα μέρη και το σπίτι που μεγάλωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο παρελθόν η κάμερα της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα”. Ταξίδεψαν μέχρι την Ποταμούλα, το τελευταίο ορεινό χωρίο της Αιτωλοακαρνανίας και μίλησαν με ανθρώπους που γνωρίζουν την ηθοποιό από τότε που ήταν παιδάκι.

Φίλοι, συγγενείς και γείτονες μοιράζονται τις αναμνήσεις τους από τη μικρή Ζέτα. Ανάμεσά τους και ο κολλητός του μπαμπά της.

Φυσικά, το πατρικό της σπίτι είναι γεμάτο με φωτογραφίες και εξώφυλλά της Ζέτας.