Πρόσωπο έκπληξη επιστρέφει στο Mega - Που θα την δούμε;

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόσωπο έκπληξη επιστρέφει στο Mega -  Που θα την δούμε;

Πρόσωπο έκπληξη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Mega. Που θα την δούμε; Πρόκειται για μια ηθοποιό και δημιουργό που αγαπήθηκε πάρα πολύ μέσα από τις σειρές που έπαιξε αλλά και τους ρόλους τους οποίους υποδύθηκε.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει στο MEGA τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 2 Μαρτίου για μια συνέντευξη εκ βαθέων στο NEGA TALK και την Αθηναΐδα Νέγκα. Η δημιουργός μιας από τις πλέον επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης αναπολεί την εποχή των «Απαράδεκτων». Τότε που η απήχηση του σίριαλ ήταν πολύ μεγάλη και όποτε οι πρωταγωνιστές κυκλοφορούσαν στον δρόμο αισθάνονταν κάτι σαν τους Beatles , όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Μπονάτσος.

Γεννημένη στην Αίγυπτο η Δήμητρα Παπαδοπούλου θυμάται πως από πολύ μικρή λαχταρούσε να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα. Μιλά για την ανάγκη της να ξαναβρεί η χώρα μας την πολιτισμική της ταυτότητα, εξηγεί γιατί απορρίπτει τις «αμερικανιές» και τη δημόσια έκθεση της προσωπικής ζωής των ανθρώπων που -όπως λέει- προσπαθούν να αντλούν σημαντικότητα ακόμα και μέσα από το πρόβλημά τους. Μιλά για όσα δεν της αρέσουν στη σημερινή τηλεόραση, επιβεβαιώνει την επιστροφή της στο θέατρο με δική της επιθεώρηση και απαντά αν και πότε θα ξαναγράψει για την τηλεόραση.

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Μιας και μιλάμε για το Mega δείτε και πως είναι ο Αχιλλέας που έπαιζε στο 50-50, μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του καναλιού

Συνεργάζονται ξανά και φέρνουν πίσω θρυλική σειρά του Mega - Επιστροφή "βόμβα"

Μια (ξανά) συνεργασία που θα συζητηθεί! Ένα αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο επιστρέφει φέρνοντας μαζί του και μια σειρά από το παρελθόν!

Αποκαλύψεις ήρθαν το πρωί της Τετάρτης (112/2) από την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" και τον Γιάννη Παυλόπουλο! Ποιο είναι το δίδυμο "φωτιά" που επιστρέφει και τι ετοιμάζει για το κοινό;

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που μας έχουν χαρίσει άπειρο γέλιο και μια σειρά που σταμάτησε απότομα! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου που σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Star αναμένεται να ξανασυνεργαστούν. Μπορεί οι δύο τους τα τελευταία χρόνια να μην είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή οι δυο τους θα συνεργαστούν ξανά μετά από 4 χρόνια!

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η σειρά που επιστρέφει! Και όμως σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή το τηλεοπτικό δίδυμο σχεδιάζει να φέρει πίσω το "Τι ψυχή θα παραδώσει" το οποίο δυστυχώς δεν είχε συνεχιστεί.

Ρήγας - Αποστόλου

Παρόμοια - για άλλους λόγους βέβαια- να θυμίσουμε ότι δεν είχε συνεχιστεί και ένα ακόμα εγχείρημα του Αλέξανδρου Ρήγα, το Boom servise πλιζ.

Και το καλύτερο; Το νέο εγχείρημα του τηλεοπτικού ζευγαριού αναμένεται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, ωστόσο με άλλο καστ από αυτό της θρυλικής σειράς του Mega! Δεν ξέρω για εσάς αλλά αν γίνει εμείς θα πάμε!

TAGS