Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Έντυσαν τον γιο τους Hulk - Απίστευτο βίντεο

Θα «λιώσετε»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Έντυσαν τον γιο τους Hulk - Απίστευτο βίντεο

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια. Τα παιδιά τους είναι η κύρια προτεραιότητα τους και τους κάνουν όλα τα χατίρια. Φέτος για τις απόκριες, έντυσαν τον γιο τους Απόλλωνα Hulk. Το βίντεο που δημοσίευσαν είναι απίστευτο.

Το Νοέμβριο του 2008 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Αναστασία, με το ζευγάρι να γίνεται για πρώτη φορά γονείς. Τον Οκτώβριο του 2011 ο γιος τους Αλέξανδρος. Στις 3 Ιανουαρίου 2013 η δεύτερη κόρη του Σάκη και της Κάτιας, Αριάδνη. Πριν από τρία χρόνια, τον Απρίλιο ήρθε στον κόσμο και το τέταρτο παιδί τους, ο Απόλλωνας.

Μπορεί να έχουν αποφασίσει να κρατούν την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media, μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους. Καθώς, μην ξεχνάμε πως η Κάτια Ζυγούλη, διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtuber. Πρόσφατα, είχε ανοίξει το δωμάτιο της κόρης της και ήταν απίστευτο.

Χθες, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο του γιου της, Απόλλωνα, ο οποίο ντύθηκε για τις απόκριες Hulk. Θα «λιώσετε» με τον μικρό, καθώς είναι γλύκας.

Σε ένα από τα βίντεο της, προκάλεσε σε challenge και τον αδερφό του Σάκη Ρουβά. Η Κάτια Ζυγούλη "άνοιξε" την κουζίνα της στους διαδικτυακούς της φίλους, φόρεσε την ποδιά της και κάλεσε τον κουνιάδο - που παρεμπιπτόντως είναι φτυστός ο αδελφός του - σε μαγειρική αυτή πρόκληση.

Χθες, δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη ένα απίστευτο βίντεο όχι με το γιο της, αλλά με την κόρη της να χορεύουν

Ίδια ο Σάκης Ρουβάς είναι η κόρη του, Αναστασία, την οποία έχει αποκτήσει με την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη. Το πόσο μοιάζουν απέδειξε αυτό το βίντεο μέσα από την κουζίνα του σπιτιού τους. Μαμά και κόρη, το έριξαν στο χορό και εντυπωσίασαν.

Μετά την πρώτη τους γνωριμία το 2003, ήρθε στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτα τους, Ήταν η Αναστασία, που ήρθε στον κόσμο 5 χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου 2008.

Η Αναστασία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των εκπομπών από την πρώτη κιόλας στιγμής της γέννησής της. Όλοι ήθελαν ένα πλάνο και μια φωτογραφία του πρώτου παιδιού του Σάκη Ρουβά. Πλέον το ζευγάρι δεν κρύβει τα πρόσωπα των τεσσάρων παιδιών του, ωστόσο πάντα είναι προσεκτικοί και θέλουν να τα προστατεύουν.

Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο μέσα από την κουζίνα του σπιτιού τους. Μαζί με την Αναστασία το έριξαν στο χορό με το μοντέλο να προσπαθεί να αντιγράψει τις κινήσεις της κόρης της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Το βίντεο δεν άργησε πολύ να παιχτεί από σχεδόν όλα τα fan club του ζευγαριού.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι λάτρης των social media και κυρίως του Youtube, καθώς διατηρεί το δικό της κανάλι. Εκεί μοιράζεται βίντεο από την προσωπική της ζωή, δίνει συμβουλές για μαμάδες, αλλά και υγείας, ενώ έχει κάνει και πολλές αποκαλύψεις. Σε ένα βίντεο της μάλιστα, μας έδειξε το δωμάτιο των παιδιών της, με σκοπό να βοηθήσεις τις μαμάδες να φτιάξουν βαλίτσες στα παιδιά τους, χωρίς να μείνει κανένα ρούχο απέξω.