«Έπληξε» την Πάολα ιός - Μεταφέρει την εμφάνισή της

Έβγαλε ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έπληξε» την Πάολα ιός - Μεταφέρει την εμφάνισή της

Είναι απίστευτο αλλά ο Κορωνοϊός «έπληξε» την Πάολα! Η τραγουδίστρια, αναγκάστηκε να μεταφέρει μια εμφάνισή της σε μεταγενέστερη ημερομηνία, και μάλιστα εξήγησε τον λόγο στους θαυμαστές της. Είναι άλλωστε, από τις πιο εμπορικές του πενταγράμμου.

Πιο συγκεκριμένα, η Πάολα επρόκειτο να κάνει μια εμφάνιση στο Ισραήλ και μάλιστα μαζί της θα είχε τον Θέμη Αδαμαντίδη αλλά και την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη. Ωστόσο, λόγω της έξαρσης του ιού, αναγκάστηκε να την μεταφέρει για αργότερα.

Μάλιστα η τραγουδίστρια έκανε η ίδια ανακοίνωση μέσω Instagram και αποκάλυψε ότι η εμφάνισή τους θα γίνει κανονικά στις 22.6. Άγνωστο παραμένει, την ίδια ώρα, το τι θα κάνει με την πρεμιέρα της στην Αθήνα, η οποία και πλησιάζει.

Δείτε την ανακοίνωση για το Ισραήλ:

Πάολα έχει κορωνοϊό;

Η ίδια είχε σκάσει βόμβα στο Instagram της πριν λίγες μέρες - Δείτε εδώ τι απίστευτο είπε

Κορωνοϊός: Τι αλλάζουν στις εμφανίσεις τους Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος εκτός από την Πάολα

Και όμως ο ιός αλλάζει πολλά και στον καλλιτεχνικό χώρο, και πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν οι εμφανίσεις των Βασίλη Καρρά και Γιάννη Πλούταρχου. Τι είναι αυτό που τους ανάγκασε να κάνουν ο κορωνοϊός;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την σελίδα του Γιάννη Πλούταρχου στο facebook, όπου και ανακοίνωσε πως σταματούν πρόωρα τις εμφανίσεις τους λόγω κορωνοϊού ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη που εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν, «Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη».

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης...

Posted by Yannis Ploutarchos / Γιάννης Πλούταρχος on Friday, March 6, 2020

Κρίσιμες ώρες περνάει ωστόσο και ο 66χρονος στην Πάτρα, που όπως έγινε γνωστό διασωληνώθηκε! Τι λένε για αυτόν οι γιατροί;