Your Face Sounds Familiar: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των παικτών

Τι θα γίνει με τα γυρίσματα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Your Face Sounds Familiar: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των παικτών

Τα αποτελέσματα των προληπτικών εξετάσεων των παικτών του Your Face Sounds Familiar ανακοινώθηκαν, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων του Ant1, οι οποίοι θέλησαν να τσεκάρουν το ενδεχόμενο ύπαρξης ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού.

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για την ύπαρξη δύο κρουσμάτων στο δημοφιλές show του Ant1, οι άνθρωποι της εκπομπής έκαναν προληπτικά το απαραίτητο τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Τα γυρίσματα επομένως συνεχίζονται κανονικά, όπως και η ροή των εκπομπών.

Δείτε εδώ τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό του κορωνοϊού

Τι συνέβη χθες με την είδηση για το κρούσμα στον Ant1

Μια είναι η αλήθεια για το κρούσμα κορωνοϊού που φέρεται να υπήρξε στον ΑΝΤ1 και θα σας την μεταφέρω με σιγουριά μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Όπως θα πληροφορηθήκατε, πριν από λίγα λεπτά έσκασε η είδηση πως βρέθηκε θετικό κρούσμα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στα Kappa Studios από παίκτη του YFSF - δείτε εδώ το ρεπορτάζ - και πως γίνονται εξετάσεις και στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Κάτι τέτοιο, όμως, εν μέρη δεν ισχύει όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες!

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1 αυτή την στιγμή

Είμαι σε θέση, μετά από πληροφορίες που ήρθαν σε μένα μέσα από το ίδιο το κανάλι να διαψεύσω την είδηση αυτή αφού η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, γίνονται εξετάσεις στους διαγωνιζόμενους του YFSF καθώς έχει αναφερθεί πως κάποιος ήρθε πρόσφατα σε επαφή με την Χριστίνα Μπόμπα.

Να υπενθυμίσω πως η ίδια έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη ανακοίνωσε την είδηση αυτή μέσα από ένα βίντεο - δείτε το εδώ - ενώ λίγες ώρες πριν μάθει ότι είναι θετική στον ιό βρισκόταν σε βόλτα με τον Σάκη στο Σύνταγμα κι έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ!

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν υπάρχει θετικό κρούσμα. Ωστόσο, στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ έχουμε το πρώτο θετικό κρούσμα! Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού!