Δεν πάει το μυαλό σας τι «πρωτότυπο» έκαναν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος στο σπίτι τους

Η ανάρτηση αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν πάει το μυαλό σας τι «πρωτότυπο» έκαναν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος στο σπίτι τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, όπως ο υπόλοιπος κόσμος μένει στο σπίτι και αποφεύγει τα μέρη με πολύ κόσμο με σκοπό να προστατευθεί από τον κορωνοϊό. Ωστόσο, δεν φαντάζεστε τι... «πρωτότυπο» έκαναν, συγκεκριμένα στην αυλή τους.

Είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια και δεν σταματούν να το αποδεικνύουν. Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια την οποία «σφράγισαν» με τον μυστικό γάμο τους στην Κρήτη, το περασμένο καλοκαίρι.

Τώρα που έχουν μπει από την Κυβέρνηση μέτρα για τον κορωνοϊό, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος περνούν όμορφο χρόνο στο σπίτι τους και μας το αποκάλυψαν με μερικές αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Σουλτάτος έριξε μερικά ψάρια στην σχάρα και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Βάσω Λασκαράκη να την αναδημοσιεύει και να γράφει μεταξύ άλλων «Τι πρωτότυπο για το σπίτι μας»

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Να θυμίσουμε την μπεζ και ξύλινη κουζίνα της που έχει στο σπίτι τους, είναι συγκλονιστική...

Βάσω Λασκαράκη: Η τραπεζαρία της στο σπίτι με τον Σουλτάτο είναι όλη από ξύλο και πρωτότυπη

Η τραπεζαρία της Βάσως Λασκαράκη στο σπίτι με τον Σουλτάτο είναι όλη από ξύλο και οι καρέκλες σε πράσινο «τραβούν» τα βλέμματα! Μας την έδειξε για πρώτη φορά και τρελαθήκαμε με το άψογο στιλ. Άλλωστε η Βάσω Λασκαράκη δηλώνει σπιτόγατα, οπότε περνάει πολλές ώρες εκεί μέσα.

Η ηθοποιός, ανέβασε χτες ένα insta story με τα φαγητά που της μαγείρεψε ο καλός της, Λευτέρης Σουλτάτος. Εμείς εντοπίσαμε εκτός από το... λουκούλλειο γεύμα την υπέρτατη τραπεζαρία της από ξύλο.

Δεν μας την είχε ξαναδείξει ποτέ ξανά και πάθαμε σοκ με τις καρέκλες σε πράσινο δέρμα που όσο να'ναι «τραβούν» τα βλέμματα! Αν είσαι σε φάση ανανέωσης του δικού σου σπιτιού, δες την σχετική φωτογραφίες και πάρε ιδέες. Είναι άψογη!

Βάσω Λασκαράκη το σπίτι της από μέσα