YFSF: Εκτός πλάνου η Μαρία Μπεκατώρου

Το αστείο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Εκτός πλάνου η Μαρία Μπεκατώρου

Μπορεί αυτό να είναι το πρώτο YFSF χωρίς κοινό, λόγω της πανδημίας που "θερίζει" όλες τις χώρες, και τους ανάγκασε να συνεχίσουν το σόου τους χωρίς άτομα από κάτω, ωστόσο αυτό δεν τους σταμάτησε από το τρελό κέφι. Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη και βγήκε εκτός πλάνου η Μαρία Μπεκατώρου.

Λίγο πριν πάει σε break, η ίδια ανέφερε πως ο σκηνοθέτης της, της ζήτησε μια εναλλακτική πόζα για να χαιρετήσει τους τηλεθεατές και να τους πει για το διαφημιστικό διάλειμμα.

Μετά την εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου ως Δαλιδά, η παρουσιάστρια έπρεπε να πάει πίσω από το σκηνικό και να βγει ανάμεσα στην καρδούλα που υπήρχε στα παραβάν.

Γιατί βγήκε εκτός πλάνου η Μαρία Μπεκατώρου στο YFSF;

Εκεί ήταν το σημείο που ξεπρόβαλε ο Λάμπης Λιβιεράτου προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι της μεταμφίεσής του και το σημείο που ο σκηνοθέτης θέλησε να τοποθετήσει την Μαρία Μπεκατώρου.

Αυτό που δεν είχε υπολογίσει σωστά όμως ήταν το γεγονός, ότι το σημείο ήταν πιο ψηλό από ότι έφτανε η παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να μην φτάνει να βγει στο πλάνο. Τότε ήταν που βοήθησαν φέρνοντας ένα σκαμνάκι το οποίο της κράταγαν για να μην πέσει, με την ίδια να βγάζει με το "ζόρι" τις λέξεις της, μιας και κρεμιόταν από το σκηνικό.

Το μέλλον του σόου

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου λίγο πριν την αναφορά της για την πανδημία.

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν,μέχρι νεοτέρας ...Ποιος θα μας το’λεγε.Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις.Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια,χωρίς κοινό,χωρίς το πολύτιμο κοινό.Πιστεύω πως τα καταφέραμε.

Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας,γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας,γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς.Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar,ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια,ότι ήδη μου λείπει πολύ.Μου λείπουν όλα πολύ....

Οι συνεργάτες,οι πρόβες,τα τραγούδια μας,το κέφι μας,η ασταμάτητη χαρά μας...Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά Your Face Sounds Familiar κι εγώ να τρελλαινομαι. Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα.Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι!Εις το επανιδείν...Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
Ξέρετε εσείς...» έγραψε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της: