Οι σχέσεις δοκιμάζονται με τον πιο έντονο τρόπο στο MasterChef!

Δείτε το τρέιλερ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι σχέσεις δοκιμάζονται με τον πιο έντονο τρόπο στο MasterChef!

Πάρτε μια γεύση από τα όσα μας περιμένουν σήμερα (24/3) στο MasterChef. Τα πράγματα δυσκολεύουν και οι σχέσεις των παικτών θα δοκιμαστούν! Σας έχουμε και το τρέιλερ από το 38ο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα στις 21:00.

Η αγωνία χτυπά κόκκινο στο MasterChef όσο το παιχνίδι μαγειρικής του Star προχωρά και οι παίκτες μειώνονται. Σήμερα Τρίτη, τα πράγματα θα δυσκολέψουν για όλους και ειδικά για την κόκκινη ομάδα που δεν θα ξέρει ποιον να ψηφίσει. Ο Διονύσης, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, έχει υποδείξει τον Ηρακλή ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, αφού το πιάτο, με το οποίο ασχολήθηκε, είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Ο ίδιος ο αρχηγός βρίσκεται εξ αρχής με ασυλία και ο αμέσως μετά υπεύθυνος,

MasterChef: Οι ψήφοι πέφτουν μεταξύ φίλων και οι σχέσεις δοκιμάζονται

Ο υπαρχηγός Δημήτρης, έχει κερδίσει στη δοκιμασία ασυλίας της Δευτέρας. Ωστόσο τώρα τα πράγματα θα δυσκολέψουν για ορισμένους, καθώς οι ψήφοι πέφτουν μεταξύ φίλων για ακόμα μια φορά.

Ένα υπέροχο πιάτο από τον σεφ Παύλο Κυριάκη θα είναι το ζητούμενο της αντιγραφής για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σε μια προσπάθεια, που όλα φαίνονται απλά, οι διαγωνιζόμενοι διαπιστώνουν ότι στο σημείο αυτό του διαγωνισμού τα πράγματα δεν μπορούν να είναι τόσο εύκολα και οι φιλίες θα είναι εκείνες που στο τέλος της ημέρας θα δοκιμαστούν και μάλιστα με έντονο τρόπο. Να σημειώσουμε ότι έχουμε εξελίξεις με το MasterChef, με το Happy Day να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας για το μέλλον του παιχνιδιού μαγειρικής του Star.

Δείτε και το σημερινό τρέιλερ