Η topless φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που τραβήχτηκε πίσω από τις κάμερες

Απίστευτο κορμί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η topless φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που τραβήχτηκε πίσω από τις κάμερες

Η Βίκυ Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ελληνική showbiz, έχοντας στο book της συνεργασίες με μεγάλα brand μόδας και εξώφυλλα περιοδικών. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, μοιράστηκε και μια topless φωτογραφία της, που είχε τραβηχτεί πριν πολλά χρόνια, πίσω από τις κάμερες.

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά και σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo.

Λίγο καιρό αργότερα, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα βλέπει μεγάλη επιτυχία. Μια από τις συνεργασίες της είναι και με την Migato η οποία έχει απίστευτα παπούτσια. Όπως, αυτές τις lace up λευκές μπαλαρίνες οι οποίες είναι από την νέα συλλογή

Η topless φωτογραφία της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά τώρα που βρίσκεται στο σπίτι της σε αυτοπεριορισμό λόγω του κορωνοϊού θυμήθηκε τα παλιά και έκανε μια μικρή αναδρομή στις φωτογραφίες της από νεαρότερη ηλικία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της backstage από φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει. Συγκεκριμένα, φωτογράφος την είχε απαθανατίσει στο καμαρίνι της χωρίς την μπλούζα σε μια αυθόρμητη πόζα.,

Η Βίκυ Καγιά, τότε όπως και τώρα διατηρεί άψογες αναλογίες στην σιλουέτα της.