Έσκασε αποκάλυψη από το Πρωινό - Γνωστό ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Η πανδημία τους έφερε κοντά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασε αποκάλυψη από το Πρωινό - Γνωστό ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Μια αποκάλυψη για μια επανασύνδεση που είχαμε στην ελληνική showbiz έγινε μέσα από την εκπομπή "Πρωινό" της Φαίης Σκορδά. Η πανδημία τους έφερε και πάλι κοντά με το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί. Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ANT1.

Ένα καυτό αποκλειστικό έφερε σήμερα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και η Νάνσυ Παραδεισανού που αποκάλυψε πως ένα πολύ γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz όχι μόνο τα ξαναβρήκε, αλλά μένει και στην Γλυφάδα.

Η επανασύνδεση ξεκίνησε προ κορωνοϊού, όπως είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ ακόμα είπε ότι πήγαν μαζί πριν ακόμα να έχουμε τις εξελίξεις με τον ιό. Εκεί ήταν που "έδεσε" και η σχέση τους ξανά. Πλέον το ζευγάρι είναι "κλειδωμένο" στο σπίτι στην Γλυφάδα!

Ποιοι είναι το γνωστό ζευγάρι που αποκάλυψε ο Πρωινό ότι είναι και πάλι μαζί;

Ο λόγος για την Η Θωμαΐς Απέργη είναι ξανά με τον σεϊχη σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μπορεί το ζευγάρι να πέρασε μια περίεργη περίοδο ωστόσο φαίνεται πως το ταξίδι που έκαναν, αλλά και το γεγονός ότι πλέον είναι μαζί στο σπίτι λόγω του ιού ήταν αρκετά για να θυμηθούν τον ερωτά τους.

"Έχω αποκλειστικό! Έχω ευχάριστα νέα! Η επανασύνδεση έγινε προ κορονοϊού και είναι στα καλύτερά τους… Προ κορονοϊού πήγε ένα ταξίδι στο Λονδίνο, εκεί αναθερμάνθηκε η σχέση τους και τώρα είναι μαζί κλειδωμένοι στο σπίτι τους στην Γλυφάδα και μένουν εδώ δίπλα μου" είπε μεταξύ άλλων η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή. Να πούμε βέβαια ότι δεν είναι το μόνο ζευγάρι στην ελληνική showbz που είναι ξανά μαζί καθώς είχαμε και άλλη επανασύνδεση.

Ορίστε και το σχετικό απόσπασμα