Η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day που τους άφησε όλους ξερούς

Τι απαντάει στα υποτιμητικά σχόλια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day που τους άφησε όλους ξερούς

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη σημερινή της εκπομπή, Happy Day, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της την ατάκα που χρησιμοποιεί σε όσους κάνουν υποτιμητικά σχόλια για εκείνη και καταφέρνει κάθε φορά να τους αφήνει όλους ξερούς.

Αφορμή για την όλη συζήτηση στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef για την Κατερίνα και για τα υποτιμητικά σχόλια που της κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες του παιχνιδιού.

Πολλές φορές, οι υπόλοιποι παίκτες έχουν χρησιμοποιήσει την ιδιότητα της Κατερίνας προκειμένου να μιλήσουν υποτιμητικά για εκείνη μιας και δεν είναι επαγγελματίας μαγείρισσα.

Δείτε εδώ τι έγινε αναλυτικά ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Έτσι σήμερα, σε μία συζήτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά, την Τίνα Μεσσαροπούλου και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, αναφέρθηκαν στη συζήτηση της Κατερίνας με τον Γιώργο, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σημειώνει:

«Για τα πιάτα μας λένε. Πήγαινε πλύνε κανένα πιάτο. Ξέρεις τι απαντάω; Θα βρω έναν σαν εσένα εξυπνάκια να τα πλύνει στο σπίτι! Καλό;».

Στη χθεσινή εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέταξε ακόμα μία απίστευτη ατάκα, αυτή τη φορά για τη Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή την αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα, ότι έχει και εκείνη τα συμπτώματα του κορωνοϊού αλλά δεν έχει κάνει το τεστ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον διάλογο που έχει μέσω μηνυμάτων με τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια άλλωστε είχε αποκαλύψει πως και εκείνη πέρασε τον ιό χωρίς κανένα σύμπτωμα.

«Μίλαγα με κάτι μηνύματα με τη Φαίη Σκορδά και της έλεγα “είσαι η πιο τυχερή από όλες. Τώρα δεν θα έχεις το άγχος μην κολλήσεις. Τώρα το έχεις περάσει, το πέρασες και εύκολα, ήρεμα και χαλαρά”. Αλίμονο σε εμάς που είμαστε με τις μάσκες και τα γάντια» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.