Χάρης Ρώμας: Τα έβαλε με την Άριελ Κωνσταντινίδη! - Η φωτογραφία τους 26 χρόνια πριν

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Ρώμας: Τα έβαλε με την Άριελ Κωνσταντινίδη! - Η φωτογραφία τους 26 χρόνια πριν

Γιατί τα έβαλε με την Άριελ Κωνσταντινίδη ο Χάρης Ρώμας, που ανέβασε και μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους δύο τους, 26 χρόνια πριν. Διαβάστε τα όσα λέει ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος.

Ειδικότερα ο Χάρης Ρώμας τα έβαλε με την ηθοποιό Άριελ Κωνσταντινίδη με τον ίδιο να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insgram στην οποία καταγγέλλει κάτι στο οποίο πρέπει να πούμε ότι συμφωνούμε.

Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία τους από τους δυο τους που είναι τραβηγμένη χρόνια 26 πριν. Τι είναι αυτό που θέλει να καταγγείλει ωστόσο ο Χ. Ρώμας;

Όπως λέει λοιπόν ο ίδιος θέλει να καταγγείλει το γεγονός ότι ενώ τα χρόνια περνάνε εκείνη μένει όπως "αναλλοίωτη".

"Καταγγέλω την Άριελ Κωσταντινίδη γιατί 26 χρόνια μετά απ’αυτή την φωτογραφία και με δύο παιδιά παραμένει ίδια και αναλλοίωτη!!!" έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που ακολουθεί ο Χάρης Ρώμας, που μίλησε πριν λίγο καιρό για την σχέση του, αλλά και τον γάμο.

Τι κάνει αυτές τις ημέρες ο Χάρης Ρώμας, που τα έβαλε με την Άριελ Κωνσταντινίδη για το ότι είναι ίδια 26 χρόνια μετά την φωτογραφία τους;

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με τον ίδιο να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι γράφει.

Ειδικότερα ο Χάρης Ρώμας μένει σπίτι και μίλησε στο Πρωινό για το πώς περνάει το χρόνο του. Όπως ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, κάθεται και γράφει τα καινούρια επεισόδια για τη νέα σεζόν του «Καφέ της Χαράς». Ακόμα μίλησε για την πανδημία και έδωσε το δικό του μήνυμα.

Να τι είπε