Σε Πασχαλινό mood ο Χάρης Ρώμας - «Είχα παίξει και τον κούνελο...»

Η φωτογραφία από το «Μεν και Δεν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε Πασχαλινό mood ο Χάρης Ρώμας - «Είχα παίξει και τον κούνελο...»

Ο Χάρης Ρώμας με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, μπήκε σε πασχαλινό mood και ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία από επεισόδιο του «Μεν και Δεν», στο όποιο είχε ντυθεί και είχε παίξει τον κούνελο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός γύρισε για λίγο το χρόνο πίσω, σε μία άλλη δεκαετία, όπου η σειρά Μεν και Δεν μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση και προσέφερε άφθονο γέλιο σε χιλιάδες τηλεθεατές που το παρακολουθούσαν στην Ελλάδα.

Το Πάσχα βρίσκεται κυριολεκτικά μία ανάσα μακριά και γι' αυτό το λόγο, ο Χάρης Ρώμας θέλησε να θυμηθεί ένα πασχαλινό επεισόδιο που είχαν γυρίσει, στο οποίο είχε φορέσει αυτιά και φιογκάκια και είχε ντυθεί κούνελος. Δείτε και πώς είχε σχολιάσει ο ηθοποιός τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση του Καφέ της Χαράς.

Με πολύ χιούμορ, ο Χάρης Ρώμας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε:

«Ήθελα να ξεχάσω ότι έχω παίξει και τον κούνελο σε ένα πασχαλινό επεισόδιο των ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ, αλλά αυτά τα αυτιά με φιογκάκια δεν ξεχνιούνται! Στο ίδιο επεισόδιο ο Στέλιος Μάινας παίζει το κοτόπουλο!!».

Τι είπε ο Χάρης Ρώμας για το ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή του

«Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών.

Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός.

Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά – κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα. Παρακαλώ, μην με ματιάστε!», είπε ο Χάρης Ρώμας.