Συγκλονίζει η Καλομοίρα - Κοντινό της πρόσωπο δίνει "μάχη" στο νοσοκομείο με τον κορωνοϊό

Όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Καλομοίρα - Κοντινό της πρόσωπο δίνει

Συγκλονίζει η Καλομοίρα, καθώς αποκάλυψε πως κοντινό της πρόσωπο δίνει "μάχη" στο νοσοκομείο με τον κορωνοϊό. Η ίδια δεν θέλησε να μπει σε παραπάνω λεπτομέρειες ωστόσο για την κατάσταση του.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην συνέντευξη που παραχώρησε στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα Secret. Η Καλομοίρα μίλησε για την ζωή στην Αμερική και το πως είναι τώρα τα πράγματα με την κατάσταση της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Ποια η κατάσταση του κοντινού της προσώπου

Έχεις κάποιο δικό σου πρόσωπο που νοσεί;

Ναι. Κάποιον πολύ κοντινό μου. Δεν θέλω να πω ποιος είναι, διότι σέβομαι την ιδιωτικότητα, αλλά βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο, όπου του παρέχεται η κατάλληλη βοήθεια. Όλοι προσευχόμαστε.

Είσαι ένα αγαπημένο πρόσωπο στην Ελλάδα και θέλουμε να στείλεις το δικό σου αισιόδοξο μήνυμα.

Στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια σε όλους σας. Γνωρίζω ότι είναι μια τρομακτική περίοδος, το νιώθω, επειδή και εγώ φοβάμαι πολύ, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε βάσει αυτών που έχουμε αυτήν τη στιγμή. Στο τέλος θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό, κάποτε θα τελειώσει. Να σκέφτεστε ότι ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει το ίδιο και είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Ο Θεός να μας ευλογεί όλους, να ευλογεί τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας, το ιατρικό προσωπικό, τους υπαλλήλους των σουπερμάρκετ, τους καθαριστές στα νοσοκομεία και τους υπαλλήλους των φαρμακείων. Ωστόσο δείτε στην ίδια συνέντευξη τι είπε και για τα παιδιά της

 Καλομοίρα κορωνοϊός

Πιστεύεις ότι η Αμερική άργησε να πάρει μέτρα;

Ναι, νομίζω ότι όλοι μπορούν να το δουν αυτό. Η Αμερική γνώριζε ότι υπήρχε η πιθανότητα να έρθει ο ιός και εδώ. Ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα σταματώντας τις πτήσεις από την Κίνα, ίσως όμως θα έπρεπε να απαιτήσουν να ενισχυθούν τα ιατρικά μας αποθέματα, ώστε να είμαστε σε κάθε περίπτωση προετοιμασμένοι για ό,τι συμβεί. Και να που συμβαίνει.