Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε εικόνα με την κόρη της - "Λιώσαμε" με το μήνυμά της

Κούκλα και η κόρη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε εικόνα με την κόρη της -

Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία υπέροχη εικόνα της κόρης της, την οποία συνόδευσε με ένα πραγματικά συγκινητικό μήνυμα το οποίο μόλις διαβάσαμε μας έκανε να "λιώσουμε" κανονικά.

Η οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά περνάει όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο της στην καραντίνα και μένει σπίτι προκειμένου να προστατευθεί αλλά και να προστατεύσει τους γύρω της από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μπορεί το μοντέλο να μην είναι ιδιαίτερα ενεργό στο Instagram, δεν μπόρεσε ωστόσο να μην ανεβάσει την πιο όμορφη φωτογραφία της κορούλα της, Αναστασίας, η οποία θέλησε να περάσει μερικές όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές παρέα με μία πολύ καλή της φίλη.

Η φίλη αυτή δεν είναι άλλη από την γατούλα της, με την οποία έκανε μερικές αγκαλιές κάτω από τον ήλιο και οι δυο τους ευχαριστήθηκαν το ζεστό μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ νωρίτερα, σύσσωμη η οικογένεια αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει το πιο λαχταριστό φαγητό.

Η κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά έχει στην αγκαλιά της την γατούλα της και η ευτυχισμένη μανούλα της απαθανατίζει τη στιγμή με το κινητό της.

«Pure love…» σχολίασε η Κάτια στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Τι συμβαίνει ωστόσο με την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη;

Συγκεκριμένα, μετά τα πρώτα βήματα του μοντέλου μπροστά από τις κάμερες, αφού διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube, πήρε την απόφαση να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και στην τηλεόραση με μια εκπομπή που αφορά την μόδα κάτι που είναι το στοιχείο της.

Μετά την είδηση που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως «παγώσει» λόγω του υψηλού κόστους που απαιτεί το κάθε επεισόδιο το οποίο η εταιρεία παραγωγής αδυνατεί να υποστηρίξει. Αφού, χορηγοί, δεν ήταν οι αναμενόμενοι και υπάρχουν προσπάθειες να δοθεί μια λύση, τελικά πήρε το πράσινο φως να βγει στον αέρα. Ωστόσο, αυτή την φορά κάτι άλλο την βάζει και πάλι στον «πάγο».