Κόνι Μεταξά - Λευτέρης Πανταζής: Απολαυστικοί! Χορεύουν Beatles με τις πιτζάμες

Το γλυκό βίντεο που ανέβασαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόνι Μεταξά - Λευτέρης Πανταζής: Απολαυστικοί! Χορεύουν Beatles με τις πιτζάμες

'Ένα γλυκό βίντεο ανέβασε ο Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κόνι Μεταξά. Οι δυο τους χορεύουν Beetles με τις πιτζάμες τους και το στιγμιότυπο είναι πολύ γλυκό.

Η Κόνι Μεταξά κάνει καραντίνα με τον αγαπημένο της μπαμπά και ο Λευτέρης Πανταζής ανέβασε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram με το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο. Όπως θα δείτε χορεύουν το Imagine που έχει γίνει άλλωστε και το τραγούδι της καραντίνας, αφού πολλοί διάσημοι ανέβασα βίντεο στο οποίο το τραγουδούν διαδοχικά. Μπορεί να δείτε εδώ το βίντεο που έκανε την αρχή.

Τώρα η Κόνι Μεταξά με εντελώς σπιτικό look - αφού φορά τις πιτζάμες της και έχει τα μαλλιά πιασμένα - χορεύει μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και είναι τουλάχιστον απολαυστικοί.

"imagine... Πάντα χρειάζονται οι Beetles μας φέρνουν πιο κοντά!!!" έγραψε ο Λευτέρης Πανταζής στην ανάρτηση που έκανε και η οποία ακολουθεί.

Που είχαν πάει όμως πριν τον χορό ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά;

Μετακίνηση 6 είχαμε πριν λίγες ημέρες για την Κόνι Μεταξά, καθώς πήρε αγκαζέ τον Λευτέρη Πανταζή και "έσπασαν" την καραντίνα τους. Δεν σας πάει το μυαλό τι έκαναν. Δείτε την φωτογραφία τους, που έκανε χαμό στο instagram.

Στέλνοντας λοιπόν μήνυμα στο 13033, η Κόνι Μεταξά και ο Λευτέρης Πανταζής αποφάσισαν να βγουν λιγάκι έξω να ξεσκάσουν. Μπαμπάς και κόρη αποφάσισαν να τρέξουν κοντά στο σπίτι τους και η Κόνι όπως ανέφερε έλαβε και ρόλο coach.

Ο Λευτέρης Πανταζής προσέχει τη διατροφή του και προσπαθεί να τρώει σωστά, ωστόσο η Κόνι ήταν αρκετά αυστηρή μαζί του και του ζήτησε να «μην κλέβει» στο τρέξιμο και να κρατήσει σωστό ρυθμό.

Λευτέρης Πανταζής στον δρόμο