Η φωτογραφία που «ξέθαψε» η Μελίνα Ασλανίδου - Η πόζα δίπλα στη θάλασσα

Το μήνυμα που έστειλε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία που «ξέθαψε» η Μελίνα Ασλανίδου - Η πόζα δίπλα στη θάλασσα

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια φωτογραφία της να ποζάρει δίπλα από τη θάλασσα. Την φωτογραφία αυτή «ξέθαψε» από το καλοκαίρι που πέρασε.

Η τραγουδίστρια παραμένει μέσα στο σπίτι της θέλοντας έτσι να προστατεύσει την υγεία της, αλλά και την υγεία των γύρω της από τον ιό κορωνοϊό. Ακολουθεί όλα τα μέτρα από τους αρμόδιους φορείς και ότι θέλει να βγει από το σπίτι της στέλνει το κατάλληλο μήνυμα στο 13033.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα, αφού ακόμη και σε καραντίνα, έβγαλε νέο τραγούδι.

Ωστόσο, χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία αναπολώντας το καλοκαίρι που είχε βρεθεί στην όμορφη Ζάκυνθο. Η Μελίνα Ασλανίδου είχε ποζάρει δίπλα στην θάλασσα και η φωτογραφία είναι πανέμορφη.

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ...κανω τα παντα καθημερινα στο να γινω καθε μερα η καλυτερη εκδοχη του εαυτου μουεχουμε δουλεια παιδια ,μην βαριομαστε ...ελα παμεεεε δυνατα. στην φωτο αυτη βρισκομαι στην ομορφη Ζακυνθο που με αγκαλιασε τοσο ζεστα το καλοκαιρι που μας περασε #menoumespiti #staysafeeveryone #behealthy #behappy #ilovemyself #ilovemusic #workout», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ωστόσο, τι γυμναστική κάνει η Μελίνα Ασλανίδου και έχει άψογες αναλογίες; Δείτε εδώ, το αποκάλυψε η ίδια.

Μπορεί να είδατε την Μελίνα Ασλανίδου δίπλα στην θάλασσα, αλλά όχι με σορτσάκι

Η Μελίνα Ασλανίδου, έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ακομπλεξάριστη, μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία, χωρίς ίχνος ρετούς στα πόδια της και έκανε την αποκάλυψη.

Πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της όπου πόζαρε έξω από το σπίτι της με καυτό σορτσάκι, χωρίς να έχει ίχνος ρετούς στα πόδια της. Η Μελίνα Ασλανίδου διατηρεί άψογες αναλογίες και το απέδειξε. Πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» και μια αποκάλυψη για ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός.