Στην τηλεόραση ξανά Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου - Αυτή είναι ημερομηνία της επιστροφής τους

Τρελά ευτυχισμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην τηλεόραση ξανά Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου  - Αυτή είναι ημερομηνία της επιστροφής τους

Επιστρέφουν στην τηλεόραση ξανά, η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγος της, Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι έκανε την αποκάλυψη με μια ανάρτηση στο Instagram και εμείς ανυπομονούμε. Συγκεκριμένα, έκαναν γνωστή την ημερομηνία που θα δούμε ξανά το «Just the 2 of us».

Οι πρόβες για το μουσικό show που δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει στο Open, αφού «πάγωσε» λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, έρχεται πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες και πρόκειται να μας χαρίσει απίθανες στιγμές.

Ένα λοιπόν από τα ζευγάρι του «Just the 2 of us» είναι και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου που στην πρώτη τους εμφάνιση, όπως θα δείτε παρακάτω, ήταν απίθανοι.

Χθες, η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από την πρόβα που έκαναν με τον σύζυγο της για το show. Μάλιστα, σε αυτό το βίντεο την ακούσαμε να αποκαλύπτει πως το Σάββατο έχει.. «Just the 2 of us».

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου Just the 2 of us

Ωστόσο, λίγο πριν επιστρέψουν στην τηλεόραση η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, απολαμβάνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι με την κορούλα τους την Μελίτα. Τα παιχνίδια δεν έχουν τέλος.

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο Just the 2 of us

Ένα από τα πιο απίστευτα δίδυμα αποδείχθηκαν από την πρώτη κιόλας εμφάνισή τους στο Just the 2 of us ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

Πριν από λίγη ώρα το show του Opentv έκανε πρεμιέρα και ήταν άκρως φαντασμαγορική - δείτε εδώ το βίντεο της έναρξης. Ένα από τα ζευγάρια που διαγωνίζονται φέτος είναι η γνωστή σε όλους τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου.

Ο Ετεοκλής εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες και η αύρα τους πάνω στην σκηνή ήταν απερίγραπτη. Η κριτική επιτροπή τους αποθέωσε και πήραν πολύ θετικά σχόλια από όλους! Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν 27.

Δείτε την συγκλονιστική εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο J2us στο παρακάτω βίντεο: