Απίστευτη ανάρτηση του Χάρη Ρώμα: "Σε κάποια προηγούμενη ζωή..."

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη ανάρτηση του Χάρη Ρώμα:

Απίστευτη ανάρτηση του Χάρη Ρώμα."Σε κάποια προηγούμενη ζωή ήμουνα μάγος". Τι εννοούσε ο σεναριογράφος και ηθοποιός; Ποιο το τέστ που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και ποια η χιουμοριστική ανάρτηση του.

Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς ηθοποιούς και σεναριογράφους της χώρας. Αυτή την περίοδο και εκείνος μένει σπίτι προκειμένου να προστατευτεί τόσο ο ίδιος όσο και για να προστατέψει τους γύρω του από τον κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός ωστόσο κρατά επαφή με το κοινό του μέσα από τα social media.Σήμερα, αποφάσισε να κάνει ένα από τα πολλά τεστ που κυκλοφορούν στο facebook και να ανακαλύψει τι ήταν στην προηγούμενη ζωή του. Το αποτέλεσμα ήταν πως στην προηγούμενη ζωή του υπήρξε μάγος.

«Αυτό μου έβγαλε το computer του Facebook. Σε κάποια προηγούμενη ζωή ήμουνα μάγος!!! Όχι το «Χάρης» δεν βγαίνει από το HARRY POTER!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας. Δείτε και πώς είχε σχολιάσει ο ηθοποιός τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση του Καφέ της Χαράς.

Δείτε την ανάρτηση του:

Χάρης Ρώμας ανάρτηση μέλλον

Λίγα λόγια για τον Χάρη Ρώμα

Γεννήθηκε ως Χαράλαμπος Ρασσιάς το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια.Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη. H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς). Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη,με την οποία και εξελέγη.Έχει οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων.