"Έσκασε" η απόφαση του Alpha για Αγγελική Νικολούλη και Φως στο Τούνελ

Τι θα συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Έσκασε" η απόφαση του Alpha για Αγγελική Νικολούλη και Φως στο Τούνελ. Χαλαρώνει η τηλε – καραντίνα σιγά σιγά και το πρόγραμμα αποκαθίσταται στο κανάλι, καθώς αρκετές εκπομπές ετοιμάζονται να επιστρέψουν σιγά σιγά.

Με προσεκτικές κινήσεις και έχοντας λάβει όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί εντάσσουν στην παραγωγή όλα όσα «πάγωσαν» λόγω πανδημίας εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Alpha σε πρώτη φάση, την επόμενη εβδομάδα επαναφέρει δύο εκπομπές στο prime time. Τα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Οι δύο κυρίες επιστρέφουν στον κανονικό ρυθμό των εκπομπών τους, η πρώτη με συνεντεύξεις προσώπων που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, ενώ η δεύτερη συνεχίζει την εξιχνίαση εξαφάνισης προσώπων.

Από τις 15 Μαΐου επιστρέφει στην παραγωγή, δηλαδή ξεκινά και πάλι γυρίσματα η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Ηδη έχουν γυριστεί περίπου δεκαπέντε επεισόδια και αναμένεται να γυριστούν άλλα τόσα προκειμένου να αρχίσει να προβάλλεται στα τέλη Μαΐου στην ζώνη off peak.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται και οι αποφάσεις για την επιστροφή της μυθοπλασίας του καναλιού στην παραγωγή.Δείτε ωστόσο και την Αγγελική Νικολούλη πριν από 10 χρόνια. Δεν θα την γνωρίζετε!

Δείτε και τις δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για το Τούνελ που θα συζητηθούν

Θα συζητηθούν οι δηλώσεις που έκανε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της, Φως στο Τούνελ. Ποια αυτά που είπε;

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο ΤV Έθνος με την ίδια να σχολιάζει το γεγονός ότι κάνει την συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή 25 χρόνια. Πώς αντιμετωπίζει τα νούμερα τηλεθέασης και ποια αυτά που είπε;

25 χρόνια “Φως στο Τούνελ”. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι εκπομπές που έχουν αντέξει τόσα χρόνια. Εμένα προσωπικά δύο μου έρχονται στο μυαλό. Πώς έχετε καταφέρει να διατηρείτε πιστό το ραντεβού με τους τηλεθεατές; Μιλάμε πια για περισσότερες από δύο γενιές κοινού…

Αυτό λέω και εγώ χαριτολογώντας στον κόσμο που συναντώ και με ρωτούν σχετικά. Έχω μεγαλώσει γενιές και γενιές. Συγκινούμαι όταν βλέπω, ειδικά στις παρουσιάσεις των βιβλίων μου, παιδί, μητέρα και γιαγιά. Ούτε κατάλαβα πως πέρασαν αυτά τα 25 χρόνια μέσα στο “Τούνελ”. Η συνεχής, προσεκτική έρευνα και ο αγώνας για την αποκάλυψη της αλήθειας, κόντρα στον κίνδυνο, με κρατούν πάντα σε εγρήγορση. Σε αυτά τα χρόνια ελάχιστες είναι οι φορές που απουσίασα λόγω κάποιου προβλήματος. Ό,τι και να είχα, ήμουν εκεί, στη ζωντανή πολύωρη εκπομπή μου.

Σκεφτήκατε ποτέ να σταματήσετε τη συγκεκριμένη εκπομπή και να δοκιμαστείτε σε κάτι άλλο στην τηλεόραση; Φαντάζομαι όλα αυτά τα χρόνια θα υπήρξαν προτάσεις…

Να σου πω ότι δεν το σκέφτηκα θα είναι ψέμα. Καταφέρνω όμως να ξεπερνώ τις δυσκολίες που παρουσιάζονται και που μου γεννούν αυτές τις σκέψεις. Φαίνεται πως είμαι ταγμένη στην έρευνα και στη βοήθεια των συνανθρώπων μου και στο λέω αυτό γιατί όσες προτάσεις και να μου έγιναν για άλλες εκπομπές, τις αρνήθηκα. Παρέμεινα πιστός στρατιώτης στη μάχη, στην πρώτη γραμμή του “Τούνελ”.

Τι θα ήταν αυτό που θα σας οδηγούσε στην απόφαση να ολοκληρώσετε τον κύκλο αυτής της εκπομπής;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω με ειλικρίνεια σε αυτό το ερώτημα. Πιστεύω πως θα αντιληφθώ την κόπωση των τηλεθεατών και τη δική μου και θα φύγω όπως ήρθα. Με το κεφάλι ψηλά. Δεν θα σέρνομαι στο γυαλί για να βρίσκομαι στην επικαιρότητα. Δεν νιώθω εξάρτηση από την τηλεόραση και μπορώ να επιβιώσω και χωρίς αυτήν.