Πάχυνε η Κόνι Μεταξά; Η νέα φωτογραφία με μαγιό που προκάλεσε πανικό

Τι απαντά η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάχυνε η Κόνι Μεταξά; Η νέα φωτογραφία με μαγιό που προκάλεσε πανικό

Πάχυνε η Κόνι Μεταξά; Η νέα φωτογραφία με μαγιό που προκάλεσε πανικό και έκανε τους followers της να της κάνουν την άκομψη ερώτηση αν έβαλε ή όχι κιλά. Η ίδια ωστόσο δεν δίστασε να απαντήσει με αφοπλιστικό χιούμορ.

Η Κόνι Μεταξά μετά από την καραντίνα επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και τα γυρίσματα του «Just the 2 of us» κάτω από τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η Κόνι Μεταξά ανεβάζει αρκετά συχνά αναρτήσεις στα social media, αφού σε καθημερινή βάση μας δείχνει στιγμές από τη ζωή της. Η ίδια επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της και δεν διστάζει να απαντήσει σε ότι την ρωτάνε.

Ειδικότερα, η Κόνι Μεταξά ανάρτησε στο προφίλ της μια φωτογραφία φορώντας το μπικίνι της και κάποιος της έστειλε μήνυμα ότι πάχυνε. Η αντίδρασή της; Όπως θα δεις, η τραγουδίστρια απάντησε με χιούμορ.

Ωστόσο, η Κόνι Μεταξά βρέθηκε και πριν από λίγες μέρες στον γιατρό, δείτε εδώ τι έπαθε.

Δείτε την ανάρτηση και την απάντηση της:

Πάχυνε Κόνι Μεταξά

Πριν την νέα φωτογραφία που προκάλεσε πανικό η Κόνι έκανε τεστ για τον ιό

Πριν από λίγη ώρα μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε πως έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό και περιμένει πλέον τα αποτελέσματα για να δει αν είναι θετική στον επικίνδυνο ιό.

To J2US ξεκινάει σε λίγο καιρό και έτσι οι συντελεστές του επιτυχημένου show έπιασαν ήδη δουλειά για να δούμε μερικά μοναδικά αποτελέσματα και πάλι στις οθόνες μας.

Ωστόσο τα γυρίσματα θα γίνονται με όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί και έτσι, σήμερα, κριτές και διαγωνιζόμενοι έκαναν όλοι το τεστ για τον κορωνοϊό με σκοπό να διαπιστωθεί εάν είναι θετικοί στον ιό.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Κόνι Μεταξά, η οποία ανακοίνωσε πως μόλις έκανε το τεστ πριν από λίγο, ωστόσο ακόμα βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων. Μέσα από το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή περιέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο της έκανε ο γιατρός το τεστ.

Κόνι Μεταξά τεστ κορωνοϊού