Συγκίνηση προκαλεί η έκκληση της Μελίνας Ασλανίδου - Θα δακρύσετε

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκίνηση προκαλεί η έκκληση της Μελίνας Ασλανίδου  - Θα δακρύσετε

Θα δακρύσετε μόλις δείτε την ανάρτηση που πραγματοποίησε η Μελίνα Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια προκάλεσε συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους με μια δημόσια έκκληση που έκανε, θέλοντας να βοηθήσει ένα παιδάκι που έχει ανάγκη.

Η Μελίνα Ασλανίδου όπως μας έχει δείξει πολλές φορές, βρίσκεται στο πλευρό όσον έχουν ανάγκη και είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την υγεία και τα παιδιά. Για αυτό πολλές φορές, μέσα από το λογαριασμό της, έχει κοινοποιήσεις αναρτήσεις για όποιον από τους followers της θέλει να βοηθήσει.

Τώρα που βρίσκεται στο σπίτι της σε αυτοπεριορισμό μαζί και με τον σύντροφο της, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει πιο συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Καθημερινά, μοιράζεται διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μια ανάρτηση που μας συγκίνησε πολύ. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός παιδιού που μας έχει ανάγκη και έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Πρόκειται για ένα παιδάκι που έχει την ίδια νόσο που έχει και ο Παναγιώτης Ραφαήλ.

Μελίνα Ασλανίδου έκκληση στο Instagram

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου, ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση της. Μοιράστηκε, μια φωτογραφία της από τα παλιά με τον αείμνηστο τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τους συγκίνησε όλους.

Η έκκληση της Μελίνας Ασλανίδου για αίμα - Τι συνέβη;

Η Μελίνα Ασλανίδου καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί από την καθημερινότητα της. Χθες, ωστόσο, μια ανάρτηση της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια που έγραψε στο κείμενο της. Γιατί έκανε έκκληση για αίμα;

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram του συγκίνησε όλους. Δημοσίευσε ένα κείμενο όπου έκανε έκκληση για αίμα. Ένας συνάνθρωπος μας έχει την ανάγκη μας και η Μελίνα Ασλανίδου, θέλησε να βοηθήσει κάνοντας έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να βοηθήσουν.

Μελίνα Ασλανίδου έκκληση στο Instagram

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μια πολύ χαρμόσυνη είδηση γνωστή. Τι συνέβη