«Έκρηξη» από την Τζόυς Ευείδη στον αέρα του Νίκου Μουτσινά

«Είμαστε ανύπαρκτοι γι΄αυτούς»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έκρηξη» από την Τζόυς Ευείδη στον αέρα του Νίκου Μουτσινά

Η Τζόυς Ευείδη εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, και μιλώντας για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού και πώς αυτό θα επηρεάσει τους πολίτες και συγκεκριμένα τους καλλιτέχνες, είχε μία μικρή «έκρηξη».

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε ένα δυναμικό comeback στην ελληνική τηλεόραση με την επιστροφή της δημοφιλούς σειράς, «Το Καφέ της Χαράς», το οποίο ωστόσο δεν φτάσαμε να δούμε μέχρι το τέλος μιας και διακόπηκε λόγω του κορωνοϊού.

Σήμερα το μεσημέρι, η Τζόυς Ευείδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και θέλησε να μιλήσει στον Νίκο Μουτσινά για το τι μας περιμένει την επόμενη μέρα της καραντίνας, και το πώς θα μπορέσει ο κόσμο να ορθοποδήσει μετά από αυτή την υγειονομική κρίση που έπληξε την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Νίκος Μουτσινάς άκουσε προσεκτικά τις δηλώσεις της ηθοποιού, ωστόσο πριν από δύο μέρες έπαθε κανονικό σοκ στον αέρα. Δείτε εδώ τι συνέβη!

Οι δηλώσεις της Τζόυς Ευείδη στο Καλό Μεσημεράκι

«Τι να πω για τα γυρίσματα… Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι γιατί οι χώροι είναι πάρα πολύ μικροί, κανονικά σπίτια, ο Θεός και η ψυχή μας! Το αγαπάμε τόσο πολύ και θέλουμε τόσο πολύ να το κάνουμε! Ελπίζω να βρεθεί πατέντα για αυτό» σχολίασε αρχικά, όταν ρωτήθηκε για το Καφέ της Χαράς.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αλλά να μην καταλήξουμε να κάνουμε όλοι μονολόγους γιατί δεν θα το αντέξω! Οι καλλιτέχνες θα πρέπει λίγο να υπάρξουν στον χάρτη γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω τόπο, δεν έχω ελπίδα, δεν θα με κλάψει καμιά πατρίδα! Είμαστε ανύπαρκτοι, ούτε καν αναφέρονται σε μας.

Δηλαδή ως και για τα αδέσποτα κάποιοι δήμοι είχαν μέριμνα να δώσουν κροκέτα, υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που πεινάει! Έχει μεγάλο πρόβλημα! Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος; Είναι πραγματική στεναχώρια να μας αντιμετωπίζουν σαν αναλώσιμους. Δεν ξέρω…».

Δείτε τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο: