O Μάνος Παπαγιάννης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Έγινε "Κούρος" και βγήκε στην Ανθούπολη

Θα κλάψετε από τα γέλια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Μάνος Παπαγιάννης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Έγινε

O Μάνος Παπαγιάννης "χτύπησε" για ακόμα μια φορά και εμφανίστηκε όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Έγινε "Κούρος" και βγήκε στην Ανθούπολη προκαλώντας γέλιο στα social media.

Ο Μάνος Παπαγιάννης με την Αγγελική Δαλιάνη και τα παιδιά τους μένουν σπίτι και φαίνεται να το απολαμβάνουν, καθώς έχουν αναρτήσει ορισμένα βίντεο τα οποία είναι χιουμοριστικά και μας φτιάχνουν την διάθεση, όταν τα βλέπουμε.

Ο ηθοποιός, που συχνά πυκνά κάνει "χουνέρια" στην οικογένεια θέλησε να αιφνιδιάσει όλους τους ακόλουθούς του αυτή την φορά - μην ξεχνάμε και το πως είχε κατατρομάξει την γυναίκα του που κόντεψε να του φέρει την σκούπα στο κεφάλι.

Δείτε τον Μάνο Παπαγιάννη σε ρόλο "Κούρου"

Ο Μάνος Παπαγιάννης λοιπόν βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο μαγαζί του στην Ανθούπολη, στο οποίο και κάνει ανακαίνιση και αποφάσισε μιας και ήταν έξω να κάνει κάτι πιο διασκεδαστικό για αλλαγή.

Έγινε λοιπόν νέος Κούρος, ανέβηκε στο καροτσάκι και έβαλε τους φίλους του να τον μεταφέρουν γύρω γύρω στην περιοχή. Δείτε το αστείο βιντεάκι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Τρέλα και για την Αγγελική Δαλιάνη εν μέσω καραντίνας

Τρέλα με το Tik Tok αυτές τις ημέρες πουν είμαστε όλοι σε καραντίνα και η Αγγελική Δαλιάνη μαζί με την κόρη της ανέβασαν ένα βίντεο το οποίο μας χάρισε μοναδικές στιγμές σε αυτό θα δείτε μαμά και κόρη να κάνουν ένα από τα γνωστά challenge του διαδικτύου.

"Φωτιά" έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες η πλατφόρμα του Τικ Τοκ η οποία όλο και ανεβαίνει. Καθημερινά έχουμε αναρτήσεις και από άλλους διάσημους Έλληνες οι οποίοι ανεβάζουν βίντεο από τις "τρέλες" που κάνουν στο σπίτι τους, αλλά και από τις ασχολίες τους και μας δίνουν μια γεύση για τα όσα κάνουν μέσα στον χώρο τους, τώρα και με την πανδημία.

Έτσι λοιπόν και η Αγγελική Δαλιάνη που με την σειρά της έκανε και αυτή Τικ Τοκ και ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με την κόρη της. Βασικά όπως μας εξηγεί και στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram η κόρη της προσπαθεί να της μάθει το ohnananachallenge!

"New in @tiktok. Η προσπάθεια της Λυδιας να μου μάθει το challenge αλλά εγώ τίποτα... ανεπίδεκτη... Ορίστε και το βίντεο που ανέβασε" έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε. Δείτε ωστόσο και ποια φωτογραφία που ανέβασε ενόχλησε. Τι έγινε;

Ορίστε και το challenge τους