Σίσσυ Χρηστίδου: Η άγνωστη φωτογραφία και το συγκινητικό κείμενο - «Μέσα στην λύπη, στο θυμό...»

Θα σας συγκινήσει πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου: Η άγνωστη φωτογραφία και το συγκινητικό κείμενο - «Μέσα στην λύπη, στο θυμό...»

Μια άγνωστη για εμάς φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου, συνόδευσε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο με αφορμή την γιορτής της μητέρας που είναι σήμερα. «Μέσα στη λύση, στο θυμό», ήταν μερικά από τα λόγια της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι καθημερινής χρήστης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει με αναρτήσεις της το σπίτι της, αλλά και εντυπωσιακές εικόνες από ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει.

Ωστόσο, σήμερα με αφορμή την ημέρας της μητέρας, η παρουσιάστρια έκανε μια εντελώς διαφορετική ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια άγνωστη για εμάς φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μαζί με τη μαμά της, που γιορτάζει.

Θέλησε με αυτό τον τρόπο να της ευχηθεί και δημόσια, με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Το κείμενο που συνόδευσε τη φωτογραφία της, πρόκειται να σας συγκινήσει.

Αυτό είναι το συγκινητικό κείμενο και η άγνωστη φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου

Μαμά μου. Η μαμά μου, κ εγώ μαμά τους κ η κάθε μαμά...

ΣΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ...

Σκέψου να υπήρχε ένα πλάσμα στη γη ετοιμοπόλεμο για σένα εκεί τη θέση σου να πάρει στην προσβολή μέσα στην λύπη, στο θυμό, στην πληγή για να την βγάζεις πάντα εσύ καθαρή να τι σημαίνει σ΄αγαπώ τι θα πεί

Σ΄αγαπώ θα πει σου δίνω μέσα μου χώρο δίνω την ψυχή σαν να είναι απλό δώρο

Σ΄αγαπώ θα πει θα είμαι εγώ ο άνθρωπος σου

Σ΄αγαπώ θα πει μ΄αρέσει νάσαι ο εαυτός σου

Μέσα απ΄τα μάτια σου δεν βλέπω αλλιώς και τα σκοτάδια μου αστράφτουν διαρκώς

μέσα απ΄τα μάτια σου μ΄αρέσει ο οδηγός

μέσα απ΄τα μάτια σου μ΄αρέσω και εγώ σάν αγκαλιά η ματιά σου ζεστή

να τι σημαίνει σ΄αγαπώ τι θα πει...

Ωστόσο, ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και πριν από λίγες ημέρες με μια έκκληση που πραγματοποίησε. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στην Σίσσυ Χρηστίδου.