"Πάγωσαν" στο Καλό Μεσημεράκι - Το τηλεφώνημα που τους γύρισε... μπούμερανγκ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Πάγωσαν" όλοι στο πλατό του "Καλό Μεσημεράκι", μιας και είχαμε ένα τηλεφώνημα που τους γύρισε... μπούμερανγκ live on air. Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη!

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ντόρα Μακρυγιάννη, που γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά, “Γυναίκα χωρίς όνομα”.

Ενώ, ωστόσο, η σύνδεση ήταν νορμάλ, σε κάποια στιγμή, η τεχνολογία και το διαδίκτυο φαίνεται πως θέλησαν να προβληματίσουν τον παρουσιαστή και την καλεσμένη του, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν "άγχος" και "πανικό" και στους δύο. Μιας και μιλάμε για την εκπομπή ωστόσο, έχουμε και μια αλλαγή «βόμβα» για το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ! Εσείς τα μάθατε;

"Πάγωσαν" στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι - Δείτε τι συνέβη

Όσο η Ντόρα Μακρυγιάννη μιλούσε για την επιστροφή στα τηλεοπτικά πλατό, μετά την περίοδο της καραντίνας, η κάμερα του υπολογιστή της αναποδογύρισε με αποτέλεσμα η εικόνα να χαθεί!

Εντάξει, είσαι η αγαπημένη μου καλεσμένη! Σε ευχαριστώ! Έγινε” ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς μόλις η κάμερα της καλεσμένης του, Ντόρας Μακρυγιάννη αναποδογύρισε, και συμπλήρωσε πως “πολύ δυνατό… Ντόρα να ξέρεις πως έχει εξαφανιστεί ε; Πως έφυγε έτσι η πρωταγωνίστρια; Η γυναίκα χωρίς όνομα… Που είσαι; Ντόρα; Έφυγες; Αυτό ήταν”! Δείτε τι συνέβη ακριβώς, καθώς και την στιγμή που όλα πήγαν "στραβά" στο παρακάτω βίντεο.

Ωστόσο, δείτε και την ανακοίνωση «βόμβα» του Νίκου Μουτσινα για το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Πριν από λίγα λεπτά, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το, «Καλό Μεσημέρακι», έδωσε στους τηλεθεατές του την ημερομηνία για το τέλος μιας και σε λίγο καιρό η εκπομπή του ρίχνει αυλαία και ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη.

Μπορεί να επέστρεψε μόλις πριν από λίγο καιρό στον αέρα του ΣΚΑΪ, ωστόσο βρισκόμαστε πολύ κοντά στο τέλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, κάτι που θέλησε να μάθει και ο ίδιος σήμερα το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ρώτησε «Πότε τελειώνουμε», με το κοντρόλ να του απαντά πως πρόκειται να ρίξουν αυλαία προς τα τέλη Ιουνίου, ενώ τις προάλλες ο παρουσιαστής έμεινε «κάγκελο» με κάτι που άκουσε στον αέρα της εκπομπής του.

Νίκος Μουτσινάς τέλος εκπομπής

«Τέλη Ιουνίου. Το ξέρουμε όλοι ή μόνο το λέμε μεταξύ μας στα γραφεία. Ααα μεταξύ μας, ωραία. Αν μας ακούνε στον ΣΚΑΪ, τα φιλιά μας πολλά, καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιά» είπε αρχικά ο παρουσιαστής, ο οποίος στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η εκπομπή πρόκειται να τελειώσει στις 26 Ιουνίου.