Έριξε "βόμβα" ο Νίκος Μουτσινάς - Αυτό είναι το άτομο που πρέπει να παρουσιάσει το GNTM

Ποιο λέτε να πρότεινε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Έριξε

Έριξε "βόμβα" ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του. Αυτό είναι το άτομο που πρέπει να παρουσιάσει το GNTM κατά τα λεγόμενα του. Εσάς σας πάει το μυαλό;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφαίρεσε από το προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ιδιότητα του «κριτή του GNTM» και αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε από τον Νίκο Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής του, προκαλώντας πανικό.

Να σημειώσουμε μιας και μιλάμε για τον παρουσιαστή, στα επαγγελματικά του διανύει μια όμορφη περίοδο. Ωστόσο, πριν μερικές ημέρες, ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Δείτε τι συμβαίνει.

Αυτό είναι το άτομο που πρέπει να παρουσιάσει το GNTM - Ποια προτείνει ο Νίκος Μουτσινάς

Ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας το όλο θέμα, προκάλεσε την παραγωγή του ριάλιτι μόδας του Star, να βάλει για κριτή τη Βάνια μιας και πιστεύει πως είναι ιδανική για την θέση, ενώ πρότεινε στην Ηλιάνα να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ και να του κάνει "παρέα".

Η ηλικία και η καταγωγή του μοντέλου που παίρνει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Διαβάστε ποια είναι η καταγωγή αλλά και φυσικά η ηλικία της Ροζάνας Γεωργίου. Ποιο είναι το όμορφο μοντέλο που θα πάρει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM; Όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για αυτήν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο του GNTM με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας να αναφέρουν ότι το Star κοιτά τώρα προς την πλευρά της Ροζάνας Γεωργίου. Μάλιστα ακούστηκε και το όνομα της Δούκισσας Νομικού. Ποιο είναι όμως το όμορφο μοντέλο που πολύ πιθανόν να κάτσει σύντομα στην θέση της Παπαγεωργίου, στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων;

Έχουμε και λέμε! Ορίστε μερικά info για το όμορφο μοντέλο, ποια είναι;

  • Έχει καταγωγή από την Ολλανδία (από εκεί είναι η μαμά της) αλλά και από το Μεσολόγγι (από τον μπαμπά της)
  • Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαΐου του 1994 και είναι 26 ετών
  • Στα 21 της κατάφερε να μπει στη λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα και είναι η μόνη Ελληνίδα που το έχει πετύχει
  • Ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 17 της χρόνια
  • Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως: Hermes, Ferre, Celine, Marni, Calvin Klein, Verscace, Dries Van Noten, Aquascutum, Jil Sander, Alexander McQueen. Και αυτά είναι μονάχα μερικά από τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα το όμορφο μοντέλο, που όλα δείχνουν ότι θα το δούμε στην κριτική επιτροπή του GNTM, από το οποίο αποχωρεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πάντως αφού αναφερθήκαμε σε αυτή δείτε εδώ και μια ανάρτηση που έκανε και μας συγκλόνισε. Τα λόγια της απερίγραπτα.