Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου στη νέα της φωτογραφία - Έχει μείνει μισή η μέση και το πρόσωπό της

Άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου στη νέα της φωτογραφία - Έχει μείνει μισή η μέση και το πρόσωπό της

Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου στη νέα της φωτογραφία, καθώς έχει μείνει μισή η μέση και το πρόσωπο της. Η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι στα καλύτερα της και να έχει χάσει κάποια κιλά, γεγονός που της πηγαίνει αρκετά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζει καθημερινά πράγματα στα social media και έχει μάλιστα, αναπτύξει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους αφού συνομιλούν και σε κάθε της ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια που είναι συχνός χρήστης των social media, αυτή την φορά ανέβασε μια νέα selfie με την οποία κυριολεκτικά μείναμε άφωνοι αφού έχει μείνει μισή από ότι ήταν.

Η ίδια φόραγε ένα φλοράλ φόρεμα, είχε πιάσει τα μαλλιά της πάνω κότσο και φόραγε αρκετά μεγάλους κρίκους. Ωστόσο στην ανάρτηση που έκανε φαίνται φανερά αδυνατισμένη καθώς έχει μείνει μισή τόσο σε πρόσωπο, όσο και σε μέση, ωστόσο μιας και μιλάμε για την Σίσσυ Χρηστίδου σαν "βόμβα" έσκασε πριν λίγες ημέρες η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο τους. Ποιος ο πραγματικός λόγος που χώρισαν;

Η καραντίνα φαίνεται πως της έκανε καλό, αφού ενώ οι περισσότεροι παίρνουμε κιλά εκείνη φαίνεται να έχασε, γεγονός που της πάει πολύ.

Δείτε την ανάρτηση της:

Πριν την νέα της φωτογραφία η Σίσσυ Χρηστίδου είχε κάποια ευχάριστα νέα για την οικογένεια της

Ευχάριστα πολύ είναι τα νέα που έσκασαν για την Σίσσυ Χρηστίδου και συγκεκριμένα για τον αδερφό της, Γιάννη. Την είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια με αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, μαζί με τον συνέταιρό του, Tάσο Γκουσγκούνη, που διατηρούν την πιο διάσημη καντίνα της Θεσσαλονίκης με το όνομα Jerry’s Foοdtruck έχουν κατέβει και στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα μικρό και ντιζαϊνάτο στέκι για αλμυρές και γλυκές λιχουδιές. Οι γεύσεις της έχουν ξετρελάνει μικρούς.

Το Jerry’s Foοdtruck, λοιπόν, κάνει θραύση στα Γιάννενα και την Κατερίνη και πλέον στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι (Κολοκοτρώνη 4). Την περασμένη Παρασκευής, άνοιξε για πρώτη φορά και έγινε χαμός με τον κόσμο.

Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει η οικοδέσποινα του «Έλα, Χαμογέλα» , η οποία έκανε διάφορες αναρτήσεις στο Instagram stories.

Σίσσυ Χρηστίδου αδερφός οικογένεια