Spoiler "φωτιά" για το «The 2night show» - Το μπούστο της καλεσμένης θα σας αφήσει "κάγκελο"

Χαμός απόψε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Spoiler

Ένα spoiler το οποίο είναι σκέτη "φωτιά", σας έχουμε για ένα επεισόδιο του «The 2night show», μετά τη μεγάλη επιστροφή της εκπομπής. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μπούστο της καλεσμένης του θα σας αφήσει «κάγκελο».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει δυναμικά μετά τη μικρή διακοπή που είχε γίνει με την οποία παρουσίαζε την εκπομπή «Live Tonight», μία παραλλαγή δηλαδή της κανονικής του εκπομπής, στην οποία είχε πολλούς καλεσμένους με τους οποίους επικοινωνούσε μέσω skype.

Μάλιστα θυμίζουμε πως η εκπομπή του αυτή είχε αποτελέσει αφορμή για να δημιουργηθεί μία κόντρα ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δείτε εδώ τα σχόλια που έφεραν τη ρήξη ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές!

Αυτή είναι η καλεσμένη του αποψινού «The 2night show» που θα σας αφήσει «κάγκελο» με το μπούστο της

Ωστόσο καθώς ο καιρός περνάει και τα πράγματα επιστρέφουν στην κανονικότητά τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει κι αυτός στον αέρα του ANT1 με μία σούπερ καλεσμένη η οποία δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US, είναι έτοιμη να μιλήσει για όλους και για όλα στον παρουσιαστή του ANT1.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή την κριτική που δέχθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του J2US, δε δίστασε να πετάξει μερικά αδιανόητα καρφιά για την Μαρία Μπακοδήμου και την κριτική της. Δείτε εδώ τα τσουχτερά της σχόλια!

Η ίδια μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με το ρούχο που πρόκειται να φορέσει και το μόνο σίγουρο είναι πως μείναμε με το στόμα ανοικτό όταν είδαμε το μπούστο της το οποίο είναι απλά εντυπωσιακό!