Καμπανάκι από το Buckingham για την Kate Middleton - Τι την πιέζουν να κάνει;

Δύσκολες ώρες για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καμπανάκι από το Buckingham για την Kate Middleton - Τι την πιέζουν να κάνει;

Ενώ ο καιρός που θα γίνει βασίλισσα πλησιάζει, η Kate Middleton δέχεται μεγάλες πιέσεις από το Buckingham σχετικά με κάτι που της ζητάνε να κάνει, με το παλάτι να έχει κρούσει κανονικό "καμπανάκι" για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να δώσει τη θέση της, αποχωρώντας από τον βασιλικό θρόνο, ωστόσο πριν το κάνει θέλει να βεβαιωθεί πως θα αφήσει πίσω της τα κατάλληλα άτομα.

Πρώτα απ' όλα, ασχολήθηκε με το look της Kate Middleton, ζητώντας της να ξεκινήσει να ντύνεται λίγο πιο πριγκιπικά και να αφήσει πίσω της αυτό το μοντέρνο στιλάκι. Ωστόσο φαίνεται πως οι προειδοποιήσεις δεν έμειναν εκεί, αφού μετά το look ακολούθησαν και τα μαλλιά.

Αυτές είναι οι πιέσεις που ασκούν από το Buckingham στην Kate Middleton

Σύμφωνα με πηγές μέσα από το παλάτι, η Ελισάβετ πιέζει την Kate Middleton να κόψει κοντά τα μαλλιά της, όπως έκανε και η Camilla όταν εντάχθηκε και επίσημα στην βασιλική οικογένεια.

Θυμίζουμε πως η Diana και η Ελισάβετ έλαμψαν από την πρώτη κιόλας στιγμή με το κοντό hair look, ωστόσο η Kate Middleton είναι γνωστή για τα μακριά και πλούσια μαλλιά της. Αν μάλιστα θέλετε το μυστικό της για να τα διατηρεί λαμπερά, το έχουμε εδώ!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αυτή που ασκεί περισσότερη πίεση στην Kate Middleton για να κόψει τα μαλλιά της είναι η Camilla, η οποία της έχει εξηγήσει πως έτσι θα έχει ένα περισσότερο βασιλικό look.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ωστόσο δείχνει πως δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη να αλλάξει τα μαλλιά της, και πόσο μάλλον να τα κόψει κοντά. Ως μία μοντέρνα γυναίκα και μέλος της βασιλικής οικογένειας, θέλει κι εκείνη να κρατήσει μακριά τα μαλλιά της, όπως η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας.

Kate Middleton μαλλιά