Βίκυ Καγιά: Η απίστευτη ανάρτηση για το GNTM - Θα σας αφήσει άφωνους

Δείτε τι δημοσίευσε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Η απίστευτη ανάρτηση για το GNTM - Θα σας αφήσει άφωνους

Από Σεπτέμβρη ξεκινάει το GNTM και οι κριτές είναι έτοιμοι να βρουν το επόμενο Next top model της Ελλάδας. Για το λόγος αυτό, πριν ανοίξουν οι κάμερες, η Βίκυ Καγιά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που είναι απίστευτη και θα σας αφήσει άφωνους.

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η μια από τις δυο γυναίκες της παρέας να αποχώρησε και από τη θέση του κριτή, αλλά και από το κανάλι του STAR, ωστόσο η fashion expert παραμένει και σε λίγους μήνες θα μας «χαρίσει» ξανά απίστευτες ατάκες, αλλά και γνώσεις γύρω από το χώρο της μόδας.

Λίγους μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM, Η Βίκυ Καγιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια απίστευτη ανάρτηση. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το trailer που βγήκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες και έβαλε ένα από τα GIF που έχει δημιουργήσει.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά σχολίασε και την νίκη της Κάτιας στο φετινό GNTM και προκαλεί χαμό στα social media, μιας και κανείς δεν περίμενε ένα τέτοιο ποστ από το μοντέλο και παρουσιάστρια του ριάλιτι.

Βίκυ Καγιά: Όλη η αλήθεια πίσω από την απόφαση του STAR για το GNTM

Υπάρχει μια αλήθεια πίσω από την απόφαση που πήρε το STAR για το project της Βίκυς Καγιά, GNTM, για την σεζόν που έρχεται και θα την μάθετε μόνο στο Youweekly.gr και το Vanda's blog. Έχω παρασκήνιο και θα σας το αποκαλύψω...

Εκεί που το μέλλον του GNTM ήταν αβέβαιο έσκασε από το πουθενά το βράδυ της Πέμπτης η ανακοίνωση του STAR από την επίσημη σελίδα του GNTM στο instagram πως το project όχι απλά θα βγει κανονικά στον αέρα αλλά θα έχει και μια αλλαγή μεγατόνων - δείτε εδώ την ανάρτηση - αφού εκτός από κορίτσια φέτος θα διαγωνιστούν και αγόρια για να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου.

Το όλο θέμα με την συμμετοχή αγοριών στο project συζητιόταν έντονα να συμβεί και στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι show αλλά η απόφαση τελικά δεν πάρθηκε ποτέ. Αυτή η σεζόν όμως φαίνεται ότι είναι η ιδανική για μια τέτοια προσθήκη. Ο λόγος;

Αυτός είναι ο λόγος που το STAR αποφάσισε να βάλει στο GNTM αγόρια

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να κάνουν πράξη αυτή τη σεζόν την φήμη που τόσο καιρό ακουγόταν για το GNTM επειδή με όλα αυτά που γίνονται εν μέσω πανδημίας τα πράγματα για όλους είναι δύσκολα. Δηλαδή, σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πλέον υπάρχει θέμα με τους χορηγούς, τις διαφημίσεις και έσοδα. Αυτό σημαίνει πως ένα project που θα χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση θα μαζέψει γύρω του πολλούς χορηγούς και συνεπώς πολλές διαφημίσεις και έσοδα.

Το GNTM εδώ και δυο χρόνια, με βάση τα νούμερα τηλεθέασης του που χτυπάνε κόκκινο, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διαφημιστικών εταιρειών. Γι αυτό οι ιθύνοντες του STAR αποφάσισαν πως η ώρα να το διαφοροποιήσουν λιγάκι ήρθε ώστε να έχουν και για τρίτη σεζόν την επιτυχία στο χέρι.

Μια πολύ έξυπνη απόφαση κατ'εμέ αν μου επιτρέπεται...