Είδηση σοκ για την Ελένη Μενεγάκη

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδηση σοκ για την Ελένη Μενεγάκη

Μια είδηση σοκ έγινε γνωστή για την Ελένη Μενεγάκη και το τηλεοπτικό της μέλλον, μετά το τέλος του συμβολαίου της με τον ALPHA, στον οποίο στεγαζόταν επαγγελματικά εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Τι συμβαίνει;

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η παρουσιάστρια ρίχνει αυλαία με την εκπομπή της οριστικά την Παρασκευή 17 Ιουλίου. Ωστόσο, δεν έχει κάνει μια δήλωση για το τι θα συμβεί από τη νέα τηλεοπτική χρόνια. Αν δηλαδή θα συνεχίσει στην τηλεόραση ή αν θα αποχωρήσει από το χώρο και θα αφιερωθεί οριστικά στην οικογένεια της.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ξεκάθαρο πως θα αποχωρήσει από το κανάλι, ωστόσο δεν φαίνεται πως βιάζεται για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό και κάνει το γύρω του διαδικτύου ένα κανάλι έχει έρθει και επαφή με την παρουσιάστρια ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αυτή είναι η είδηση σοκ για την Ελένη Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TV Έθνος «φλερτάρει» την Ελένη Μενεγάκη ο ΑΝΤ1, αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το σταθμό ούτε από την παρουσιάστρια που τηρεί σιγή ιχθύος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόταση αφορά πανομοιότυπη μεσημεριανή εκπομπή με αυτή που παρουσίαζε στον Alpha, κάτι που είναι και επιθυμία της ίδιας αφού η υπεροχή της στη διαφημιστική αγορά είναι γνωστή.

Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, την θέση της θα πάρει η Βάσω Λασκαράκη; Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτή είναι η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημμένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).