Στο μαιευτήριο η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο μαιευτήριο η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Στο μαιευτήριο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Φλορίντα Πετρουτσέλι και περιμένει από ώρα σε ώρα να φέρει στον κόσμο το γιο της. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Happy Day σήμερα το πρωί και η είδηση έσκασα σαν «βόμβα» αφού δεν το περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε την αποκάλυψη λέγοντας πως πήγε στο μαιευτήριο καθώς την έπιασε η ζέστη, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για την κουμπάρα, αλλά και το όνομα που θα πάρει ο μπέμπης.

Όπως είπε στον αέρα της εκπομπής η δημοσιογράφος, η κουμπάρα και νονά του γιου της θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη με την οποία είναι κολλητές φίλες και τις έχουμε δει πολλές φορές να βγάζουν βόλτα τα παιδιά τους μαζί.

Εκτός από το γιο της που θα έρθει στον κόσμο, μεγάλη της λατρεία είναι και η κορούλα της. Δείτε το τρυφερό φιλί που είχε δώσει στην κοιλίτσα της.

Λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας έδειξε το υπέροχο βρεφικό δωμάτιο που ετοίμασε

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, λίγο πριν γεννήσει μας δείχνει το υπέροχο βρεφικό δωμάτιο που ετοίμασε. Η ίδια από μέρα σε μέρα θα υποδεχτεί τον γιο της και είναι πιο έτοιμη από ποτέ, να υποδεχτεί τον δεύτερο καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της.

Πρωί πρωί η Φλορίντα Πετρουτσέλι, δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για τον γιο της και είναι πραγματικά υπέροχο.

«Τελευταίες λεπτομέρειες πριν υποδεχτούμε το αγοράκι μας..????», σχολίασε δείχνοντας την κούνια του μωρού, την πολυθρόνα, την ταπετσαρία, τις κουρτίνες και το χαλάκι που διάλεξε.

Όπως θα δείτε και εσείς κινήθηκε στις γκρι αποχρώσεις, ενώ εντυπωσιακή και αρκετά μοντέρνα είναι και η κουνιστή πολυθρόνα που έχει τοποθετήσει ακριβώς δίπλα.

Μάλιστα η Φλορίντα και ο Άρης Γούτος είχαν και επέτειο πριν μερικές ημέρες και μας συγκίνησε με μια φωτογραφία που επίσης μας έδειξε.

Δείτε την ανάρτηση της: