Θα βάλουν "φωτιά" στον ΑΝΤ1 οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Χαμός και σήμερα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα βάλουν

Είναι σίγουρο πως οι καλεσμένοι που έχει απόψε στην εκπομπή, The 2night show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θα βάλουν κανονική "φωτιά" στον ANT1 μιας και οι ιστορίες τους, υπόσχονται να σας συγκλονίσουν!

Απόψε στις 24:00, η Λίτσα Πατέρα, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλά για τη συνειδητή παραμονή της εδώ και 30 χρόνια στον ΑΝΤ1, παρά τις προτάσεις που έχει δεχτεί, κατά καιρούς, από άλλα κανάλια. Αναφέρεται στην τυχαία ενασχόληση με την αστρολογία, ενώ εξομολογείται και τη βαθιά της πίστη στον Θεό.

Επίσης, αποκαλύπτει πως είχε προβλέψει την πανδημία, από τον περασμένο Σεπτέμβριο και κάνει τη δική της εκτίμηση για την εξέλιξη της κατάστασης το επόμενο διάστημα, με τη διάταξη των πλανητών.

Χθες καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δείτε εδώ την "καυτή" εμφάνισή της και θα πάθετε πλάκα!

Λίτσα Πατέρα Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τέλος, με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, δίνει συμβουλές για το επόμενο εξάμηνο, για όλα τα ζώδια.

Καλεσμένος του «The 2Night Show» και ο Stan. Ο αγαπημένος ερμηνευτής και δημιουργός μιλά για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας και αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, το βίντεο που ανέβασε με τη σύντροφό του στα social media, σε μια αυθόρμητη στιγμή για εκείνον.

Επίσης, αναφέρεται στο καινούργιο ντουέτο με τον Διονύση Σχοινά, που κυκλοφόρησε εν μέσω της πανδημίας για φιλανθρωπικό σκοπό, και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο κοινό που τον αγαπά και τον ακολουθεί, όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη γειτονική Βουλγαρία. Ακόμη, με τη συνοδεία κιθάρας, κάνει όχημα τη φωνή του και μας ταξιδεύει σε ένα μοναδικό ταξίδι.

Stan Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τέλος, θα περάσει και από τις «Μύγες» και το σίγουρο είναι πως η συνάντηση τους θα είναι απολαυστική!

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ανοίγει την καρδιά του στον Γρηγόρη. Μιλά για την άνοδο και την αναγνώριση, καθώς και για την πτώση, την οικονομική κατάρρευση και την χρεωκοπία, ενώ αποκαλύπτει πώς έφτασε στα πρόθυρα κατάθλιψης μετά το κλείσιμο των επιχειρήσεων του. Μεταξύ άλλων, θυμάται άγνωστα περιστατικά με ξένους και εγχώριους καλλιτέχνες, πολιτικούς και εφοπλιστές που συγκαταλέγονταν στο πλούσιο πελατολόγιο του. Από τον Ανδρέα Παπανδρέου, μέχρι τη Σάρον Στόουν και την Ορνέλα Μούτι.

Αγρύρης Παπαργυρόπουλος The 2night show

Τέλος, αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, πως φλέρταρε με τη Μελίνα Μερκούρη κι εξηγεί γιατί τελικά εκείνη δεν ενέδωσε.

«The 2Night Show» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 24:00, στον ΑΝΤ1!

Πώς τα πήγε χθες με καλεσμένους "φωτιά" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, The 2night show, το βράδυ της Τετάρτης 20/5 κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας συγκλονιστικά ποσοστά στην prime time ζώνη.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένους την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τραγούδησε για τα μάτια του Κυριάκου Μητσοτάκη - δείτε εδώ το απίστευτο βίντεο - αλλά και τον Παύλο Ορκόπουλο που έδωσε το spoiler της χρονιάς για τις Άγριες Μέλισσες!

Γρηγόρης Αρναούτογλου καλεσμένοι The 2night show νούμερα

Μπορεί εν μέσω καραντίνας με την εκπομπή Live Tonight ο Γρηγόρης να μην τα πήγε τόσο καλά αφού τα νούμερα που σημείωνε ήταν μονοψήφια αλλά τώρα, με την επιστροφή του The 2night show από τις πρώτες κιόλας ημέρες δείχνει στους ανταγωνιστές του τα... δόντια του με τα ποσοστά που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB!

Το βράδυ της Τετάρτης 20/5, λοιπόν, στο δυναμικό κοινό έφτασε το 19,8% βγαίνοντας έτσι πρώτος στην prime time ζώνη! Αμέσως επόμενο ήρθε το STAR με την ξένη ταινία Arts of Violence με 17,5 ενώ τελευταίο ήταν το Mega με την σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα που σημείωσε μόλις 6,3%

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 19.8
  • ALPHA: Greys Anatomy 6.7
  • STAR: Acts of violence 17.5
  • ΣΚΑΙ: SWAT 6,7
  • Mega: Μαύρα μεσάνυχτα 6,3

Αναλυτικά τα τέταρτα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

  • 21.4
  • 20.3
  • 17.6
  • 20.3
  • 22.5
  • 23.5
  • 16
  • 16.9