Απίστευτο! Ο Snik έφτιαξε μάσκες για τον κορωνοϊό

Είναι μαύρες με σχέδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο! Ο Snik έφτιαξε μάσκες για τον κορωνοϊό

Μια απίστευτη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Snik. Ο ράπερ τραγουδιστής, όπως έχουμε δει να κάνουν πολλοί σχεδιαστές και καλλιτέχνες το τελευταίο διάστημα, έφτιαξε τις δικές του μάσκες για τον κορωνοϊό.

Ο Snik διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στα επαγγελματικά του. Όσον αφορά λοιπόν τη δουλειά του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, χθες τα μεσάνυχτα «έσκασε» το «Topboy», ο νέος δίσκος του με τα ολοκαίνουρια τραγούδια.

Από την άλλη στα προσωπικά του, εδώ και αρκετούς μήνες ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με την οποία μένουν μαζί σε ένα απίστευτο σπίτι, που όπως έγινε γνωστό είναι τεράστιο. Συγκεκριμένα, αποκάλυψαν στο Πρωινό, ότι το σπίτι τους έχει τεράστιο κήπο με πισίνα, αλλά και γήπεδο ποδοσφαίρου. (Δείτε βίντεο με τα όσα είπαν εδώ).

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Snik θέλησε να φτιάξει και τις δικές τους μάσκες για την προστασία από τον κορωνοϊό. Το βήμα αυτό έχουμε δει πως έχουνε κάνει πολλοί σχεδιαστές το τελευταίο διάστημα, αλλά και η Καίτη Γαρμπή της οποίας η μάσκα όπως θα δείτε εδώ είναι αδιανόητη.

Την αποκάλυψη ο Snik έκανε χθες το απόγευμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις μάσκες του που είναι απίστευτες. Είναι σε μαύρο χρώμα και έχουν σχέδιο την ονομασία του νέου του δίσκου.

Αυτές είναι οι μάσκες του Snik για τον κορωνοϊό

Snik μάσκες κορωνοϊός

Πριν λίγες ημέρες ο Snik έκανε ακόμη μια αποκάλυψη μέσα από το λογαριασμό του με μια φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το σπίτι τους. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε τη σύντροφό του έχοντας στην αγκαλιά της ένα κατοικίδιο. Οι δυο τους έγιναν.... γονείς και το στιγμιότυπο είναι πολύ γλυκό. Δείτε εδώ τη φωτογραφία.